Weerbericht:
Bewolkt, in het noordoosten enkele opklaringen. Morgen af en toe motregen
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 67 km

Vrachtwagen van de weg A58 Goes

Toegevoegd: 30-10-2012, 11.08 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Een Tsjechische vrachtwagen is vanochtend vroeg naast de A58 bij Goes in de berm vast komen te zitten.

Het ongeluk gebeurde vanochtend vlakbij de op- en afritten bij Goes. De vrachtwagenchauffeur is vermoedelijk in slaap gevallen, van de weg geraakt en via de berm tot stilstand gekomen tegen een boom.


Er moest een boom worden omgezaagd om de berging van de truck mogelijk te maken. Vanwege de berging van de vrachtwagen is momenteel een omleiding ingesteld. Verkeer wordt aangeraden om te rijden via omleidingsroute U-18.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Samantha (1-11-2012 om 08:52)
Achja, nederlandse vrachtwagenchaufeurs zijn heilig...... Zitten noooooooit bellend achter het stuur en lappen noooooooit regels aan hun laars.
Mike57 (31-10-2012 om 20:32)
@Mar nogmaals met zijn uren was niks mis en neem ook maar van mij aan dat er bij dit bedrijf zware straffen staan op het met alcohol op te gaan rijden. Zit al 25 in het transport denk dat ik wel een beetje weet waar ik het over heb.
Chaffeur (31-10-2012 om 16:17)
@engeltje, weet u wat voor opleiding en documenten een nederlandse chaffeur nodig heeft om een truck te mogen besturen? oostblokkers rijden even een rondje en krijgen een groot rijbewijs en stappen dus zonder fatsoenlijke opleiding achter het stuur met dik 40ton achter hun kont. levens gevaarlijk
Bertje IS GEEN EUROPEAAN (31-10-2012 om 10:15)
Wat een reacties, maar toch zie je nederlandse chauf dit niet vaak doen want die hebben wel zo een tachoschijf. anderen daarintegen staan blijkbaar boven de wet die juist bedacht is met een reden. maar ja, goede redenen, wetten, veiligheid, gelijkheid, allemaal overboord want het mot goedkoop !
Willem (31-10-2012 om 06:53)
Drank en de EU maken meer kapot dan me lief is. een hoop oosteuropese vrachtwagen "bestuurders" zijn totaal ongeschikt. van controle merk je niets. met documenten wordt geknoeid, met rusttijden idem dito. veel strenger controleren of wachten ze tot er een zwaar ongeluk plaats vind?
Loes de poes (31-10-2012 om 06:04)
Sommige weten wel fijn de vrachtauto,s af te kraken, maar ze brengen wel de rommel in de winkels en de pakketten. denk daar maar eens over na! door de hebzucht en steeds luxere levenswijze rijden er meer vrachtauto,! en door dat soort winkels als action enz....
Cookie-instellingen beheren