Weerbericht:
Overwegend bewolkt, af en toe regen. Morgen enkele buien, soms met onweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Felle autobrand in Terneuzen

Toegevoegd: 09-11-2012, 11.01 uur
De autobrand aan de Plataanstraat in Terneuzen.
De autobrand aan de Plataanstraat in Terneuzen.
© Foto: Tim Koster
Door: Tim Koster
TERNEUZEN - In de nacht van donderdag op vrijdag is aan de Plataanstraat in Terneuzen een personenauto compleet uitgebrand. 

Toen de brand omstreeks 01:50 uur werd ontdekt stond het voertuig al in lichterlaaie. De brandweer van Terneuzen die met spoed ter plaatse kwam had daarna de brand snel onder controle. Voordat de brand werd ontdekt zou het alarm van de auto afgegaan zijn en zouden er knallen gehoord zijn. 

De afgelopen tijd zijn er in dezelfde wijk meerdere branden geweest. In de Korenbloemstraat brandde een bestelbus compleet uit en aan de Axelsestraat raakte een auto beschadigd door brand. Ook gingen er in de Rozenstraat en de Azaleastraat enkele containers in vlammen op. 

De oorzaak van de brand aan de Plataanstraat is niet bekend.

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (10-11-2012 om 16:28)
Gaat er nu bij politie nog geen lichtje branden? rivaliserende bendes in binnenstad en bloemmenbuurt en auto branden in bloemmenbuurt. ook buiten terneuzen wordt het steedes grilliger en waarom? in mijn ogen te laks optreden van politie in gem terneuzen
Marko (9-11-2012 om 13:52)
Kun je dan ook niet meer veilig je auto voor de deur zetten? Stel dat de eigenaar even binnen was om iets te pakken en zijn hond zat nog in de auto daar moet je toch niet aan denken. Waar gaat dit heen???!!