Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje mishandeld in Zierikzee

Toegevoegd: 09-01-2013, 10.22 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - In Zierikzee is dinsdagochtend een 15-jarig meisje mishandeld. Dat meldt de politie.


De mishandeling vond rond 08.15 uur plaats op de Watermolen. Het meisje werd van haar fiets geduwd waardoor zij ten val kwam. Ze is daarna mishandeld door drie jonge mannen. Zij is geslagen en geschopt. Haar fiets is beschadigd. De jongens liepen weg in de richting van Zuidwellebrug.

De daders waren allen 18 tot 20 jaar oud. Eén van de mannen is donker getint en was gekleed in een zwart jack met bontkraag. De twee andere mannen zijn licht getint en één van hen was gekleed in een bruine jas. De ander droeg zwarte kleding.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adri (9-1-2013 om 11:25)
3 "mannen" van rond de 20 tegen een meisje van 15. De kracht van het collectief? jullie moeder zal wel heel erg trots op jullie zijn en heel veel van jullie houden, stelletje losers... Waarschijnlijk komen er nu reacties dat ik het hele verhaal niet ken en eigenlijk het meisje de schuldige is...
Ryan (9-1-2013 om 10:56)
Oplossing = met de houten klomp van t eiland af trappen, dan mag de klomp eventueel wel in hun kont blijven steken.
Me (9-1-2013 om 10:51)
Schandalig, wanneer ik zo'n situatie tegen kom (3-1) dan zal ik met gevaar voor eigen veiligheid ertussen springen. Jammer dat de politie hier geen fan van is!
Fransje (9-1-2013 om 10:41)
Ik hoop dat ze die knullen pakken, laf zooitje.
Cookie-instellingen beheren