Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hond neergestoken in wietkwekerij

Toegevoegd: 30-01-2013, 17.04 uur
Door: Roland de Jong
ZAAMSLAG - In Zaamslag is zondag een hond neergestoken. Volgens de politie werd de gewonde hond aangetroffen na een melding van een woninginbraak. In de woning werden de resten van een hennepkwekerij ontdekt.


Volgens de politie kwam rond 04.00 uur de melding binnen dat er was ingebroken in een woning aan de Rozemarijnstraat en dat er een hond was neergestoken. Ter plaatse zagen agenten dat de voordeur van de woning openstond. Vervolgens gingen zij naar binnen en zagen overal bloed liggen.

Op aanroepen werd niet gereageerd. De achterdeur stond open en in de tuin lag een ernstig gewonde hond. Het dier, een Argentijnse Dog, had een grote vleeswond op zijn rug en zijn bek was helemaal opengereten. Ook had de hond diverse snijwonden aan zijn poten. De hond is opgehaald door de Dierenambulance en overgebracht naar een dierenartsenpraktijk voor behandeling.

In de woning hing een sterke henneplucht. Op de bovenverdieping werden de restanten van een hennepkwekerij aangetroffen. De kwekerij was vermoedelijk geript.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Martine (1-2-2013 om 02:21)
Maar vooral blijven stemmen voor de wietpas mensen!!! daar komen deze praktijken van, omdat het niet meer in de shops mag! Dan moet men het illegaal gaan doen en er honden voor gebruiken om het te bewaken, snappen jullie het dan niet??Die mensen roken graag een sigaretje om rustig te worden..
An (31-1-2013 om 23:04)
Kan iemand vertellen hoe t nu met de hond ga ik hoop dat hij t red en hoop ook dat die lafaard snel gepakt word vreselijk om een beest zo mischandelen geld beluste luie lafaard ik hoop dat hij gepakt word in de bak zetten en dat ze daar door hun mede gevangenen elke dag mischandeld worden
Richard (31-1-2013 om 21:10)
De hond deed waarschijnlijk alleen maar waar hij voor opgeleid was.... waken over het huisje met wietplantjes, kortom de verloedering compleet ! Alles voor de Nederwiet.... :(
Remko (31-1-2013 om 20:41)
Wat sneu voor dat beest, hoop dat hij/zij niet teveel hoeft te lijden.
Jeannine (31-1-2013 om 19:49)
Waarom doen ze dat die hond kan het niet door vertellen wat zijn dat laffe mensen ik weet een zeker als het mijn hond zou zijn ik zou zoeken tot ik die laffe mensen had en het mag niet maar toch zouden het zelfde met hen moeten doen ook messteken en hun bek van oor tot oor openreten
Johanna (31-1-2013 om 19:16)
Weer een arm dier die de dupe is van menselijk geweld vreselijk .
Cookie-instellingen beheren