Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 7 km

Auto op rotonde in Terneuzen

Toegevoegd: 17-02-2013, 22.37 uur
De bestuurder van de auto werd niet aangetroffen.
De bestuurder van de auto werd niet aangetroffen.
© Foto: Tim Koster
Door: Tim Koster & Roland de Jong
TERNEUZEN - Een Belgische automobilist is zaterdagochtend met zijn auto de rotonde aan de Guido Gezellestraat - Rooseveltlaan in Terneuzen  opgevlogen.


De Belg kwam uit de richting van de binnenstad en reed omstreeks 05.30 uur bij de rotonde eerst een lantaarnpaal uit de grond en sleurde deze op zijn auto met zich mee. Via de kantstenen van de rotonde werd de auto de lucht in gelanceerd om uiteindelijk midden op de rotonde op zijn zijkant terecht te komen. De auto is hierbij totaal vernield.

Of de inzittende bij het ongeval gewond is geraakt, is niet bekend. ter plaatse werd er door de ambulancedienst en politie niemand aangetroffen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (18-2-2013 om 12:31)
Gezopen zeker? Dat is veel te hard gegaan anders rij je er geen lantaarnpaal af. Wat mij betreft keiharde boete, dan leren ze maar eens langzamer rijden. Je mag daar maar 50 tenslotte.
Hulpverlener (18-2-2013 om 12:01)
Het verlaten van een plaats incident is strafbaar.
Yasmin (18-2-2013 om 10:50)
Sorry hoor, om 5.30u je auto total loss rijden....te diep in het glaasje gekeken misschien??? mag niet oordelen als ik niets weet van de situatie...maar kom op...wij mogen weer betalen voor het opruimen!!!
Fred (18-2-2013 om 09:44)
Maak de lantaarnpalen van plastic dan veren ze terug en minder schade, en Postma, ligt niet aan de snelheid, gewoon opletten en de TomTom met een korreltje zout nemen...
Mar (18-2-2013 om 09:19)
@Marco, een ongeval, al is het eenzijdig, moet je altijd melden, dit is strafbaar. Aan de hand van het kenteken kunnen ze de eigenaar opsporen. Mits auto als gestolen was aangemeld voor het ongeval plaatsvond. Hier is of een andere auto bij geweest of is ie bij vrienden gegaan, gewond? Vast wel!!
Jan (18-2-2013 om 07:39)
Hoezo sterkte?als je een paal uit de grond rijd dan rij je geen 50 en drugs is altijd het probleem bij die belgen,blijf in je eigen land als je niet kan rijden
Cookie-instellingen beheren