Weerbericht:
Bewolkt en perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto op rotonde in Terneuzen

Toegevoegd: 17-02-2013, 22.37 uur
De bestuurder van de auto werd niet aangetroffen.
De bestuurder van de auto werd niet aangetroffen.
© Foto: Tim Koster
Door: Tim Koster & Roland de Jong
TERNEUZEN - Een Belgische automobilist is zaterdagochtend met zijn auto de rotonde aan de Guido Gezellestraat - Rooseveltlaan in Terneuzen  opgevlogen.


De Belg kwam uit de richting van de binnenstad en reed omstreeks 05.30 uur bij de rotonde eerst een lantaarnpaal uit de grond en sleurde deze op zijn auto met zich mee. Via de kantstenen van de rotonde werd de auto de lucht in gelanceerd om uiteindelijk midden op de rotonde op zijn zijkant terecht te komen. De auto is hierbij totaal vernield.

Of de inzittende bij het ongeval gewond is geraakt, is niet bekend. ter plaatse werd er door de ambulancedienst en politie niemand aangetroffen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Edel (19-2-2013 om 19:54)
het vrak levert genoeg op indien niet gestolen, gewoon verkopen via domeinen als de eigenaar zich niet meld binnen 24 uur. oude lantaarn palen hebben ze bij de gemeente nog genoeg. en het plaatsen, och zo blijft er werk. Edel
Simon (19-2-2013 om 17:02)
Kentekenplaten er af,vogel gevlogen, en dag heee.
Piet (19-2-2013 om 11:49)
De inzittende(n) heeft vast niet voor niks de plaats van het ongeval verlaten. Kenteken natrekken, oppakken, vervolgen en voor de kosten op laten draaien! Je moet nogal hard rijden op een rotonde om een lantaarnpaal eruit te rijden, gelanceerd te worden en in het midden van de rotonde eindigen.
Mol (19-2-2013 om 08:15)
@jan ik ben het helemaal met u eens ze moeten in hun eigen land blijven en als ze een ongeluk maken zelf hun rommel opruimen
Peter (18-2-2013 om 22:25)
Rijbewijs bij de colruit gekregen denk ik
H reuling (18-2-2013 om 12:39)
Zijn er daar nog lantaarnpalen, want er zijn er daar al zoveel omgereden! Worden de lantaarn palen soms opzettelijk op hinderlijke plaatsen gezet om ongelukken te veroorzaken?
Cookie-instellingen beheren