Dode en gewonden bij ongeluk N57

Toegevoegd: 08-04-2013, 18.36 uur - Update: 08-04-2013, 19.09 uur

Door: Roland de Jong
SCHARENDIJKE - Bij een ongeluk op de N57 op de oprit van de Brouwersdam is vanmiddag iemand om het leven gekomen.

Het ongeluk gebeurde rond 15.40 vlakbij Scharendijke en Ellemeet. Twee personenauto's, waarvan één met Belgisch kenteken, kwamen door nog onbekende oorzaak frontaal met elkaar in botsing. Al snel rukten de hulpdiensten massaal uit. Vier ambulances, twee brandweerwagens en een traumahelikopter werden ter plekke gestuurd.

De helikopter is niet meer ter plekke gekomen. Er raakten vier personen gewond. Een ander overleed ter plekke. Het slachtoffer zat niet in de auto met het Belgische kenteken. De inzittenden van die auto, een Belgisch gezin bestaande uit de ouders en twee kinderen, zijn naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard en de ernst van het letsel van de gewonden is nog niets bekend.
 
De politie heeft ter plekke een onderzoek ingesteld om de toedracht van het ongeluk te achterhalen. De weg werd afgesloten. Rond 18.40 uur liet de politie weten dat de omleiding naar verwachting nog tot 19.25 uur zou gaan duren.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sylvia (10-4-2013 om 08:07)
Verschrikkelijk! Ik wens de nabestaanden en het gezin heel veel sterkte Voor de komende tijd! Ik heb het zelf in december meegemaakt een soort gelijk ongeval. Heel veel succes en sterkte
Ger (9-4-2013 om 16:39)
Misschien zou het helpen tussen de rijstroken een vangrail te maken zodat je in ieder geval de frontale botsingen voorkomt en de snelheid naar 80, helaas houden de mensen er zich niet zo aan maar met trajectcontrole is dat ook opgelost.... leren doen ze toch niet dus dan in de portemonnee pakken....
Adri (9-4-2013 om 16:35)
Heel veel sterkte voor ALLE betrokkenen...
Zeeuwse (9-4-2013 om 10:49)
Wat verschrikkelijk!Heel veel sterkte voor de nabestaanden en voor het Belgische gezinnetje
Kees (9-4-2013 om 08:20)
Daarom dus dat het verboden is te keren op een autoweg.
Marco (8-4-2013 om 21:54)
Wat 'n confronterende foto's. De persoon in de Renault Twingo heeft geen kant opgekund. Die zal 'n heel traumatische laatste seconden gehad. Verkeersregels zijn er om opgevolgt te worden ! Oók voor AUDI-rijders. Al lijken die de laatste tijd ver boven de wet te leven !!!