Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw zeer ernstig gewond bij steekpartij

Toegevoegd: 12-05-2013, 14.50 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is vanochtend een vrouw zeer ernstig gewond geraakt bij een steekpartij in een begeleid wonen unit. Een man is opgepakt.


Volgens de politie deed de steekpartij zich rond 10.30 uur voor in een woning aan de Kasteelstraat. Het 46-jarige slachtoffer werd ter plekke met een scherp voorwerp neergestoken door een 32-jarige man. Er kwamen meerdere ambulanceteams ter plekke om haar te helpen.

De vrouw is volgens de politie in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Politiewoordvoerder Esther Boot laat echter weten dat de gewonde buiten levensgevaar verkeert.

Na de steekpartij kon de 32-jarige man als verdachte worden aangehouden. De politie is ter plekke een onderzoek gestart en de straat werd afgesloten. Er is ook een politiehond ingezet. Rond 14.00 uur kwamen twee technisch rechercheurs uit Brabant ter plekke om onderzoek te doen.

De straat is nog steeds afgezet met linten.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ea (13-5-2013 om 11:49)
Heel veel sterkte allemaal, en Gods Liefdevolle aanwezigheid.
Moi (13-5-2013 om 08:46)
Dat is prettig als dat je buren zijn....iemand die een gevaar voor de samenleving kan zijn!
Linda (12-5-2013 om 16:07)
Echt Verschrikkelijk!! Ik hoop dat het geen Bekende van mij is. Sterkte voor Allen die hulp hebben verleend!! En Sterkte voor de Vrouw en Familie!
Cookie-instellingen beheren