Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 35 km

Man zwaargewond na val in water

Toegevoegd: 19-05-2013, 02.28 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - In Terneuzen is in de nacht van zaterdag op zondag een man zwaargewond geraakt na een val van een schip. Het slachtoffer is in het water gevallen. 


Rond 00.25 uur werd er in het water aan de Beneluxweg een persoon gezien. De hulpdiensten zijn met spoed ter plaatse gegaan en de man is uit het water gehaald. Vervolgens is het slachtoffer aan boord van een boot van Rijkswaterstaat gebracht. Deze is vervolgens verder gevaren en heeft het slachtoffer aan wal gebracht.

De man is per ambulance met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Over zijn letsel is nog niks bekend, wel had het slachtoffer last van onderkoelingsverschijnselen.


Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mark (19-5-2013 om 14:01)
Ze mogen blij zijn dat die boot eens een keer bemand was 's nachts. Gebeurt niet zo vaak meer ivm bezuinigingen. Heeft nu toch een leven gered.
Cookie-instellingen beheren