Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Vlissinger omgekomen bij ongeluk

Toegevoegd: 24-07-2013, 16.40 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Bij een aanrijding in Vlissingen is woensdagmiddag een 79-jarige fietser uit Vlissingen om het leven gekomen.


Rond 13:55 uur ontstond door nog onbekende oorzaak op de kruising President Rooseveltlaan - Vredehoflaan een aanrijding tussen de fietser en een 23-jarige automobilist uit Koudekerke. Er werden twee ambulanceteams opgeroepen maar het slachtoffer, de fietser, overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

Verkeersongevalanalisten hebben een sporenonderzoek ingesteld. Vanwege dit onderzoek is een flink stuk van de President Rooseveltlaan afgesloten voor het verkeer. Er zijn linten gespannen en ook zijn schermen gezet.

De nabestaanden van het slachtoffer zijn vanmiddag door agenten op de hoogte gebracht van het fatale ongeval.


Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Carry (25-7-2013 om 09:34)
Ach als je niet aan deze weg woont kun je niet oordelen elke dag dag gescheur van de jonge gasten. Eerst ff op park.terrein lekker driften dan vol gas of de boule op of de straat in en als het kan lekker hard of aan de verkeerde kant van de weg. Moest een keer gebeuren. Nabestaanden veelsterkte.
Jayson (25-7-2013 om 09:12)
Eigenlijk zouden er geen reacties geplaatst kunnen worden, om zo elke keer weer, de oordelen van Zeeuwen te voorkomen, die nergenst op gebasseerd zijn!!Of de zogenaamde mening van schade specialisten die de foto bestuderen! Ik wens de nabestaande en bestuurder veel sterkte toe!
Pascal (25-7-2013 om 01:34)
Wat een mega vreselijk ongeluk het heeft niks te maken met jonge bestuuders niemand is er bij geweest dus niet zoi snel oordelen voor de bestuuder is het net zo zwaar als de nabestaande van 79 jarige man dit is vreselijk geen woorden voor
Een lezer (25-7-2013 om 00:47)
Ach, gaan we weer.. Laat de politie dit verder uitzoeken. Tis al triest genoeg voor de betrokkenen en de nabestaanden. Iedereen veroordeelt maar, alsof die jongeman voor zijn lol iemand van zijn fiets rijd. Als je niet achter het stuur zat, kun je er niets over zeggen.
Marco (24-7-2013 om 23:52)
Tsjaaaa,... Heel erg voor de oudere fietser, en voor zijn nabestaanden. De mensen zijn nergens veilig voor de Honda-brigade. Volgens mij de éérste keer dat het zó dramatisch afloopt. Nu hopen dat er eens wordt opgetreden door de controlerende macht. Voordat er meer ongelukken gebeuren.
Zeeuw (24-7-2013 om 22:30)
Oordelen zijn die zeeuwen goed in zoek een leven a.u.b
Cookie-instellingen beheren