Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
61 files van totaal 210 km

Vlissinger omgekomen bij ongeluk

Toegevoegd: 24-07-2013, 16.40 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Bij een aanrijding in Vlissingen is woensdagmiddag een 79-jarige fietser uit Vlissingen om het leven gekomen.


Rond 13:55 uur ontstond door nog onbekende oorzaak op de kruising President Rooseveltlaan - Vredehoflaan een aanrijding tussen de fietser en een 23-jarige automobilist uit Koudekerke. Er werden twee ambulanceteams opgeroepen maar het slachtoffer, de fietser, overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

Verkeersongevalanalisten hebben een sporenonderzoek ingesteld. Vanwege dit onderzoek is een flink stuk van de President Rooseveltlaan afgesloten voor het verkeer. Er zijn linten gespannen en ook zijn schermen gezet.

De nabestaanden van het slachtoffer zijn vanmiddag door agenten op de hoogte gebracht van het fatale ongeval.


Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moi (25-7-2013 om 18:32)
Kost wel een mensenleven en veel verdriet dat hardrijden.Ik woon in de badhuisstraat en als je ziet hoe ze vooral s'avonds hier langsscheuren niet normaal! Rijd ook nogal eens een quad langs en wij hopen dat'ie vent ook gauw gepakt word voordat er ongelukken komen,ook zo'n idioot!
T4 (25-7-2013 om 18:28)
Voor de Nabestaanden veelsterkte toegewenst. En voor de gene die blind zijn. die auto heeft veelste hard gereden .maar gaat U vanavond maar in de tuin zitten en moet maar eens luisteren wat voor een auto''s er rond scheuren. en de politie is op dat moment ook hartstikke doof en blind.
Marcel (25-7-2013 om 17:46)
Vreselijk dit hij was mijn vaders maatje bij de zang en een hele vriendelijke vlotte vent nog zeker voor zijn leeftijd echt een heel gemis ik wens zijn vrouw en de rest van de familie heel veel sterkte ik heb er gewoon geen woorden voor verder zoveel verdriet sterkte
Jan (25-7-2013 om 15:19)
Voor degene die een reactie hebben geplaats met de mededeling dat er niet geoordeelt moet worden op de bestuurder van de auto, kan ik jullie mededelen dar er genoeg getuigen zijn van het ongeluk dat de snelheid van de auto veel te hoog lag dan de toegestaande snelheid,!!!
Eve65 (25-7-2013 om 10:12)
Wat erg! Het moest daar gewoon wel een keer misgaan. Er wordt vaak keihard gescheurd en er is veel verkeer van ouderen van en naar Ter Reede. Een slechte combi... Maar goed, hier is de toedracht nog niet bekend dus niet te snel oordelen. Maar toch.... Een rotpunt.
Frank (25-7-2013 om 09:53)
Ten eerste sterkte aan de nabestaanden van dit vreselike ongeluk. Medelijden met de bestuurder is niet nodig. Heb mensen gesproken die er ooggetuige van waren en er werd inderdaad veel te hard gereden, die man had geen schijn van kans.
Cookie-instellingen beheren