Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Slachtoffer ongeluk is 18-jarige man

Toegevoegd: 11-08-2013, 10.04 uur
Door: Roland de Jong
AAGTEKERKE - De automobilist die zaterdagavond bij Aagtekerke om het leven kwam bij een ongeluk is een 18-jarige jongeman uit de gemeente Veere. Dat heeft de politie laten weten.


Volgens een getuige vloog de man rond 20.45 uur met zijn auto uit de bocht en deze belandde daarna in een sloot. Volgens de politie reed de getuige voor de man en zag hij zo het ongeluk gebeuren door zijn achteruitkijkspiegel.

Hulpverleningsdiensten zijn naar Roosjesweg toegegaan, maar konden geen hulp meer bieden aan de automobilist. De opgeroepen traumahelikopter is niet meer ter plekke gekomen.

De politie heeft zaterdagavond technisch onderzoek verricht om de precieze oorzaak van het ongeval te achterhalen. De auto is uit de sloot gehaald en voor verder onderzoek meegenomen. De weg is uren afgesloten geweest voor het verkeer. 

Zie ook:
- Dodelijk ongeluk in Aagtekerke (10-08-2013)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
E (12-8-2013 om 09:34)
Beste Clara, wat een ongenuanceerde en domme opmerking. Ik heb zelf mijn jonge broer (21 jaar) verloren aan een auto-ongeluk en de verhalen die mensen maken die er niet bij geweest zijn, raken je als nabestaande heel erg! Houd je speculaties a.u.b. voor jezelf.
Ester (12-8-2013 om 09:25)
@Clara; Sorry, maar echt respectloos om zo'n reactie te plaatsen! Wat u denkt doet niet ter zake toch? Het onderzoek zal wel uitwijzen wat de toedracht is geweest, daar hoeven mensen zoals u niet over te filosoferen! Heel veel sterkte voor de nabestaanden die dit vreselijke nieuws hebben gekregen.
Inwoner uit aagtekerke (12-8-2013 om 09:17)
Clara er was helemaal geen sprake van een wedstrijdje er waren geen vrienden bij jammer dat er zo snel geoordeeld word. Veel sterkte voor de familie en vrienden van Kees.
Loes (12-8-2013 om 08:05)
@onno, ook ouderen en dan bedoel ik 50, 60 plus kunnen een houtje van.
Bart (12-8-2013 om 02:49)
@onno.. ook erg zwak om zulke dingen te zeggen. Waarschijnlijk heeft u geen kinderen , want als u dit zo zegt betekend dat u het leven zelf niet helemaal snapt. @ clara... houd u gedachte voor uzelf, niemand heeft gevraagd om een domme en disrespectvolle opmerking van u. Sterkte aan de fam.
A (12-8-2013 om 01:28)
@Clara Dit is een gevaarlijke uitspraak zolang er niet bekend is wat er gebeurd is. Daarnaast is het ook niet relevant om vanaf de zijlijn te oordelen, dit wordt juist al veel te veel gedaan, met allerlei nare reacties als gevolg. En naar mijn idee zit een familie hier al helemaal niet op te wachten
Cookie-instellingen beheren