Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zeeuw vlucht na doodrijden vrouw

Toegevoegd: 14-11-2013, 16.28 uur
Door: Rolf de Feijter

SAS VAN GENT – De politie heeft donderdag een 25-jarige inwoner van Sas van Gent aangehouden. Hij zou rond 07.00 uur in de Belgische stad Gent een fietser hebben doodgereden.


Dat heeft het parket in Gent meegedeeld. Het ongeval deed zich voor op de R4 bij de ArcelorMittal-staalfabriek. De auto reed daar twee fietsers aan. Een van hen, een 22-jarige vrouw, overleed. Een vrouw van 24 is met een shock in het ziekenhuis opgenomen.

De bestuurder van de auto reed door. Hij kon snel worden aangehouden omdat de nummerplaat van zijn auto op de plaats van het ongeluk was achtergebleven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arjan (14-11-2013 om 18:14)
Levensgevaarlijke weg, met een fietsbaantje naast een zeer drukke tweebaans 90 km weg. Bezaaid met klerezooi. Daar fietsen met achteropkomend verkeer is Russische roulette, nooit zou ik mijn kind daar overheen sturen.
Marinke (14-11-2013 om 18:05)
Mentaliteit word harder en harder vd mensen, dat is echt te merken in het verkeer, en de vriendelijkheid van tegenwoordig, is iedereen gefrusteerd?
Renee (14-11-2013 om 17:33)
Wie weet nou een gepaste straf te bedenken voor deze bestuurder die na dat ongeval doorijd en iemand laat liggen op straat,met fatale afloop.Of zal de justitie er wel een oplossing voor weten,ik zei justitie,maar bedoelde slapjanessen.
Adri (14-11-2013 om 17:17)
Aso, rijbewijs voor 't leven invorderen. Mijn oprechte medeleven met de nabestaanden... STERKTE
Ad. (14-11-2013 om 17:15)
Ongelukken zullen er altijd blijven gebeuren maar als je dan doorrijd heb je iets te verbergen lijkt mij. Laten we hopen dat deze figuur geen kinderen heeft of een relatie want hij vind het dus goed dat je zijn vrouw of kind doodrijd en er daarna gewoon geen aandacht meer aan schenkt
Ikke (14-11-2013 om 17:14)
Hier zijn geen woorden voor. Totaal geen fatsoen of respect voor de medemens. Rijbewijs levenslang invorderen. De ouders van dit meisje hebben ook levenslang. Afschuwelijk. Veel sterkte voor de familie en vrienden van dit meisje.
Cookie-instellingen beheren