Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zeeuw vlucht na doodrijden vrouw

Toegevoegd: 14-11-2013, 16.28 uur
Door: Rolf de Feijter

SAS VAN GENT – De politie heeft donderdag een 25-jarige inwoner van Sas van Gent aangehouden. Hij zou rond 07.00 uur in de Belgische stad Gent een fietser hebben doodgereden.


Dat heeft het parket in Gent meegedeeld. Het ongeval deed zich voor op de R4 bij de ArcelorMittal-staalfabriek. De auto reed daar twee fietsers aan. Een van hen, een 22-jarige vrouw, overleed. Een vrouw van 24 is met een shock in het ziekenhuis opgenomen.

De bestuurder van de auto reed door. Hij kon snel worden aangehouden omdat de nummerplaat van zijn auto op de plaats van het ongeluk was achtergebleven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (14-11-2013 om 16:50)
Laat ze hem maar aan de Belgen overgeven. die straffen streng en hebben antieke gevangenissen
Anja (14-11-2013 om 16:44)
Dat je iemand aanrijd kan gebeuren. Daar zal ik niets over zeggen. Maar om door te rijden en een pesrsoon voor dood op straat te laten liggen... daar zijn geen woorden voor. Die mag goed gestraft worden.
Piet (14-11-2013 om 16:37)
Flinke vent! Flinke venten kunnen zuipen, vechten een grote bek opzetten. Maar durven niet hun verantwoordelijkheden te nemen na zo'n zwaar ongeval. Hopelijk komt hij er niet licht vanaf. Sterkte aan de nabestaanden.
Cookie-instellingen beheren