Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 337 km

Man die fietsster doodreed vrijgelaten

Toegevoegd: 29-11-2013, 11.43 uur
Door: Rolf de Feijter
MIDDELBURG - De 25-jarige man uit Sas van Gent die twee weken geleden een dodelijk verkeersongeval veroorzaakte in Zelzate en hierbij doorreed, is vrijgelaten onder voorwaarden. Dat meldt de Vlaamse publieke omroep VRT.       


Het ongeval deed zich voor op de R4 bij de ArcelorMittal-staalfabriek. De auto reed daar twee fietsers aan. Een van hen, een 22-jarige vrouw, overleed. Een vrouw van 24 werd met een shock in het ziekenhuis opgenomen. De bestuurder van de auto reed door. Hij kon snel worden aangehouden omdat de nummerplaat van zijn auto op de plaats van het ongeluk was achtergebleven. Volgens de Belgische media had de man ook teveel gedronken.

De zaak werd in Nederland behandeld maar het parket uit Gent had om uitlevering van de man gevraagd. Intussen is hij door de Nederlandse rechter vrij gelaten onder voorwaarden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mattie (29-11-2013 om 13:16)
Uitleveren aan belgie
Marco (29-11-2013 om 12:40)
Was het niet logisch geweest ,om hem direct aan Gent uit te leveren .
Mariette (29-11-2013 om 12:33)
Dit is TE GEK VOOR WOORDEN is er niet gedacht aan het slachtoffer en het meisje wat in shock was opgenomen ik ken dat meisje en het is voor de 2e keer in haar jonge leven dat een vriendin is omgekomen naast haar op deze wijze Dat is toch niet te verkroppen, en vertel mij eens hoe je dit dan verwerkt
Mark (29-11-2013 om 12:30)
Dat kan toch niet 1 zwaar gewond en de ander DOOD en dan Vrij laten ? Doorrijden na ongeluk en drank op en dan vrij laten ???
Michelle (29-11-2013 om 12:21)
Dit snap ik niet. Ik zou hem vasthouden totdat hij in Gent verder wordt vervolgd.Zeker niet onder voorwaarden vrijlaten!
Staffie (29-11-2013 om 12:11)
Heb je het geluk dat die hufter zijn kentekenplaat verliest en ze hem zo hebben kunnen vinden, word de zaak in Nederland behandeld...... Hadden ze hem net zo goed niet gevonden ,een taakstrafje om iemand dood te rijden geeft ook geen voldoening voor de nabestaanden.
Cookie-instellingen beheren