Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Man trekt mes bij ruzie om honden

Toegevoegd: 28-12-2013, 12.37 uur
Door: Rolf de Feijter

HULST - Een 48-jarige Belg is vrijdagmiddag geslagen en bedreigd met een mes. Hij kreeg het aan de stok met de bezitter van een Pitbull.


Rond 13.30 uur liep de Belg met zijn vrouw over de Overdamstraat in Hulst. Hun twee hondjes liepen bij hen. Op het moment dat een man met een pitbull passeerde rende deze hond op de hondjes van de Belg en zijn vrouw af. Toen de honden dreigden te gaan vechten sprong de Belg tussen de honden en schopte hij de pitbull. Dit schoot volledig in het verkeerde keelgat bij de eigenaar van die hond.

De eigenaar van de pitbull, een man met een donkere gewatteerde jas, een beige baseballpet en getatoeëerde handen en vingers, pakte zijn hondenriem en sloeg daarmee op het hoofd van de Belg. Toen deze commentaar gaf kreeg hij een tweede klap met de ketting van de hondenriem. De Belg wist de riem te pakken te krijgen en trok deze uit de hand van zijn belager. Die liet het er echter nog niet bij zitten en trok een mes. Hiermee werd de Belg bedreigd, maar toen die de hondenriem terug gaf, liep de messentrekker weg.

De schermutseling en bedreiging werden op afstand gezien door een vrouw die haar Jack Russel aan het uitlaten was. De politie hoopt met haar in contact te komen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
American staffordshire terrier (30-12-2013 om 12:14)
Ten 1ste tnx voor de bijval van de verstandige mensen hierzo, en ik had echt me zakmesje niet gepakt als die BELG gewoon de riem had teruggegeven want ik wilde me hond alleen maar terug aanlijnen na zijn achterlijke actie.
Jacks (30-12-2013 om 05:51)
Jammer hoor dat er zoveel vreselijke woorden worden geschreven. Zoveel taalfouten ook van mensen. Maar daar gaat het niet om. Wat er precies gebeurd is weten we niet. Maar het is natuurlijk absurd dat de man die weggerend is notabene een mes!!! bij zich draagt. Dit kan toch echt niet mensen.
Adje. (30-12-2013 om 00:54)
Alleen al het fiet dat je een mes op zak hebt als je de hond uitlaat geeft al aan wat voor een loser je bent en deze man die er zo belachelijk uit zou zien moet toch niet moeilijk te vinden zijn lijkt mij.
Amanda (29-12-2013 om 23:58)
Wij Nederlanders zijn erg goed met het veroordelen van mensen!! verhaal is vast lekker aangedikt en ik snap best dat die man van de pitbull zich heeft verdedigt!! ik had hetzelfde gedaan en ik heb geen tatoos en ben zeker geen aso. gewoon een man die zijn hond verdedigde niet meer!!
Staffordeigenaresse (29-12-2013 om 23:50)
Dit artikel is gebaseerd op het verhaal van 1 persoon wat naar mijn mening geen relevant artikel is. Daarnaast mag een ander persoon de stafford/pitbull een trap geven als de hond met zijn bek vast zit in een andere hond of als dit duidelijk dreigt te gebeuren. Dat geld niet voor dit geval.
Vlissingse (29-12-2013 om 22:05)
Mijn vorige hond was een kruising pitt/Stafford, een grotere sul was er niet en zij werd aangevallen door een golden retriever en ze deed niks terug maar had wel een gat in haar oor waar je door heen kon kijken, dus scheer niet alle pitts over 1 kam!! de mens maakt een dier kapot !
Cookie-instellingen beheren