Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 10 km

Dodelijk verkeersongeluk Oud-Vossemeer

Toegevoegd: 27-01-2014, 12.37 uur - Update: 27-01-2014, 19.28 uur
Foto 9 van 15

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
mar (28-1-2014 om 23:21)
sterkte aan de familie, vrienden en alle betrokkenen bij het vreselijke ongeval van deze nog jonge bestuurder. Nu steken we het op lange dijken en bomen, in Vlaanderen rijden ze onder geparkeerde trailers, wat moeten we nog meer verwijderen? Dan mogen er geen huizen staan ook, want daar kan je ook tegen knallen of binnen rijden en iemand op de bank zitten of op bed liggen. Dat is onzin praat. Wat er gebeurd is weten we niet, de jongeman kan het niet meer vertellen. Onderzoek kan de oorzaak misschien aanwijzen, maar hem krijg je er niet mee terug.
engeltje (28-1-2014 om 10:36)
Wat kunnen sommige mensen toch bot reageren en vooroordelen hebben. we weten niet wat er is gebeurt dus mensen oordeel niet te snel. Ik wil in ieder geval veel sterkte aan familie vrienden en kennissen wensen.
Zeeuw (28-1-2014 om 08:24)
Wat hier is gebeurd, blijft gissen. Degene die het wel weet kan het helaas niet meer na vertellen :-( Sterkte voor de familie, vrienden en kennissen. En petje af voor de hulpverleners die wederom geconfronteerd worden met deze bizarre ongelukken.
SlowRider (27-1-2014 om 22:18)
Beste inwoner, volgens mij draait u de rollen om. Bijna alle eenzijdige ongevallen hebben te maken met een bestuurdersfout of het niet aanpassen naar de omstandigheden van het wegdek. Lange gevaarlijke dijken kan je daarom moeilijk gaan verbieden of aanpassen. We zijn zelf verantwoordelijk !
Gerard (27-1-2014 om 21:09)
Allereerst heel veel sterkte voor familie en alle betrokkenen. Op een vergelijkbare dijk naar mijn woonplaats gebeurden in het verleden ook steeds ernstige en vaak dodelijke ongelukken. Een dijk met bomen er langs nodig uit tot hard rijden (tunneleffect). Nadat bij ons de bomen zijn weggehaald weet ik niet dat er nog dodelijke slachtoffers zijn gevallen. Wel vliegt er af en toe één van de dijk af, maar doden zijn er in de jaren na het verwijderen van de bomen volgens mij niet meer gevallen. Dus mijn advies zou zijn: haal in ieder geval die bomen weg!
Monique (27-1-2014 om 20:08)
Laten we niet gaan oordelen voordat we de ware oorzaak weten…. De nabestaanden in ieder geval heel veel sterkte gewenst…..
Cookie-instellingen beheren