Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 27 km

Zwaargewonde bij steekpartij Middelburg

Toegevoegd: 01-03-2014, 23.27 uur - Update: 19-10-2016, 20.12 uur
Door: Rolf de Feijter & Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een steekpartij op de Turfkaai in Middelburg is zaterdagavond een persoon ernstig gewond geraakt. 


De steekpartij vond iets voor 22.30 uur plaats. Twee ambulances en meerdere politie-eenheden rukten met spoed uit. Het slachtoffer is ter plaatse kort behandeld door ambulancepersoneel en daarna met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Een gealarmeerde traumahelikopter kwam niet meer ter plaatse.

Vlak na de steekpartij werd een verdachte aangehouden in een nabijgelegen café. Hij is overgebracht naar het politiecellencomplex in gevangenis Torentijd. Volgens de politie is deze persoon vermoedelijk de dader van het steekincident. Aan de steekpartij zou volgens de politie vermoedelijk een ruzie vooraf zijn gegaan.

Een technisch rechercheur verricht op dit moment een sporenonderzoek naar de toedracht van de steekpartij. De Turfkaai is daarom tussen de Koningsbrug en de Sint Janstraat afgesloten. Rond 23.30 uur liet de politie weten dat dit onderzoek enkele uren zou gaan duren.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
martijn (3-3-2014 om 14:23)
@kees doe gewoon normaal ze proberenden hem nog te redden daar om gaan er meer hulpverleners heen iedereen die hem kent sterkte met het verlies van zo jong iemand die nog een heel leven voor zich had en @kees ik hoop dat je beter na denkt als je zo iets schrijft wat het is al zwaar genoeg voor de familie en vrienden van het slachtoffer nig een ding @ kees ik hoop voor je dat iedereen je laat liggen op de grond als zo iets bij jouw gebeurt
Renata (2-3-2014 om 15:47)
@Kees, ik hoop dat ze jou gewoon laten liggen wat er ook gebeurt met je. Het gaat je niets aan hoeveel hulpverleners ergens komen.
middelburger (2-3-2014 om 14:51)
@Kees, wat is er mis met jou? Als jij in die schoenen van die jongen stond en ik liep langs en jij lag daar helemaal alleen niemand die naar je omkijkt (heel begrijpelijk na je reacties) laat ik je lekker in het sop gaar koken, kijken of je je dan nog zo geweldig vind. Voor jou bel ik niet eens een ambulance, ik zou het liefste toekijken hoe jij daar zou liggen. Ik ben geen wraakzuchtig persoon maar dit maakt me zo ontzettend kwaad, dat er zulke personen rondlopen op deze wereld. #zielig
corne (2-3-2014 om 14:20)
slogan ga op stap met vrienden en je mes is geen vriend iedereen heeft wel eens een kort lontje dat mag maar behandel iedereen met respect soms mis ik vroeger wel eens iedereen zegt ja vroeger maar heel veel mensen missen vroeger
Een moeder (2-3-2014 om 12:16)
Zo zullen we er nu over op houden gecondoleerd 19 jaar ouder mocht je niet worden .. Iedereen zijn ouders .. Broer.. En speciaal zijn vrienden heel veel sterkte !!
Arjan (2-3-2014 om 11:52)
@kees Jij heb geen leven. Je loopt ouwehoeren dat alles maar te veel kost. Ga in hutje op de hei wonen dat je helemaal zelf maakt. Dan kost het de maatschappij helemaal niks. Er zal ook geen ambulance naar jou komen als je die nodig heb, want dat kost geld. Die jongen die neergestoken is is 19 jaar. Hij was in de bloei van zijn leven
Cookie-instellingen beheren