Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
32 files van totaal 129 km

Gewonde na zware mishandeling Middelburg

Toegevoegd: 07-03-2014, 13.49 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - In de nacht van dinsdag op woensdag is een 20-jarige man uit Middelburg zwaar mishandeld door een man en raakte hierbij gewond. De twee waren bekenden van elkaar.

Het incident vond rond 00.30 uur plaats in een woning aan de Vlissingsesingel in Middelburg. Volgens de politie liep de man bij het incident letsel aan zijn gezicht op, waaronder een verbrijzelde neus. Ook raakte hij tijdelijk buiten bewustzijn. Hij is met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht en daar geopereerd.

Wat er zich precies in de woning heeft afgespeeld is niet bekend. De 20-jarige man heeft aangifte van zware mishandeling gedaan. Er is nog niemand aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nathalie Wedts de Swart (7-3-2014 om 18:33)
lieve mensen allereerst bedankt voor alle lieve berichtjes het betreft mijn zeer lieve zoon die zoals Peter al zei "geen vlieg kwaad doet" ik wilde ff melden dat de operatie goed is verlopen en zeer zeker zoals het er uit ziet is geslaagd ook via fb geweldige lieve berichten nogmaals heel veel dank.... wat zijn wij een rijke familie met enorm veel lieve vrienden en familie dank jullie allemaal
Tab77 (7-3-2014 om 17:39)
Idd....net mee gelopen met een stille tocht. Hoeveel stille tochten moeten er nog gelopen worden. Als iedereen nou eens normaal doet en zn poten bij zn eigen houdt ongeacht wie er begint...dan begint de wereld er al iets beter uit te zien.
Michelle (7-3-2014 om 15:17)
De twee zijn bekenden van elkaar dus is die ander toch wel snel op te snorren lijkt mij!
rolfterugnaarschool (7-3-2014 om 15:16)
Betreft hier dus weer een jongeman.
Sandra (7-3-2014 om 15:06)
Mishandeling op mishandeling, de laatste dagen lees je niet anders. Alleen nu al 3 berichten! Man in brand gestoken, vrouw mishandelt die hondje uitlaat, en dit. En dan heb ik het nog niet over de jongen die het moest ontgelden in Middelburg!!! Waar gaat het heen? Blijf van elkaar af! Houd je handen thuis! En kun je je niet inhouden dan loop je weg!
peter (7-3-2014 om 14:50)
diep en diep triest wat een vuile laffe daad en wij kennen het slachtoffer en zijn familie heel erg goed en hij slaat zelf bij wijze van spreken nog geen mug dood en dan zo mishandeld worden door een kerel van 40 of misschien wat ouder!!!! schandalig om zo te keer te gaan bij een ventje van 20 jaar en zo weerloos te mishandelen....op het moment ligt hij nog zwaar gewond in het ziekenhuis wat met geen woorden te bevatten is zo gruwelijk mishandeld en van mij mogen ze zulke psychopaten voorgoed opsluiten en nooit meer los laten vuile smeerlap
Cookie-instellingen beheren