Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
72 files van totaal 267 km

Gewonde na zware mishandeling Middelburg

Toegevoegd: 07-03-2014, 13.49 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - In de nacht van dinsdag op woensdag is een 20-jarige man uit Middelburg zwaar mishandeld door een man en raakte hierbij gewond. De twee waren bekenden van elkaar.

Het incident vond rond 00.30 uur plaats in een woning aan de Vlissingsesingel in Middelburg. Volgens de politie liep de man bij het incident letsel aan zijn gezicht op, waaronder een verbrijzelde neus. Ook raakte hij tijdelijk buiten bewustzijn. Hij is met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht en daar geopereerd.

Wat er zich precies in de woning heeft afgespeeld is niet bekend. De 20-jarige man heeft aangifte van zware mishandeling gedaan. Er is nog niemand aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Houdnietop (7-3-2014 om 14:45)
Het houd ook nooit op...
Adri (7-3-2014 om 14:40)
Het gaat goed de laatste tijd.....de stille tocht is nog niet voorbij of er wordt er weer al een zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis... Kan iemand mij vertellen wat er gaande is onder de mensen?
Truckster (7-3-2014 om 14:35)
Sterkte! Weet dat er heel veel lieve mensen naast je staan en je zullen steunen!!
ikke (7-3-2014 om 14:28)
in wat voor wereld leven wij, elke dag is het zaak het moet stoppen. al die ruzies in de wereld ik wordt er zo verdrietig en moe van. meneer heel veel sterkte er mee.
Elly (7-3-2014 om 14:13)
Gaat lekker in Middelburg hebben ze daar allemaal een zo kort lontje.. Waarom laten ze de dader niet voor alle kosten opdraaien,wie weet dan bedenken ze zich misschien wel 10x keer,voordat ze gaan knokken.
Cookie-instellingen beheren