Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw mishandeld door man met hondje

Toegevoegd: 07-03-2014, 14.39 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Afgelopen woensdag is een 54-jarige inwoonster van Goes aan de Golda Meirstraat in Goes mishandeld. De politie is een onderzoek gestart.

Rond 12.30 uur liet de vrouw haar honden uit in het park achter de Golda Meirstraat. Een nog onbekende man liep haar met een bruin wit hondje van het ras Shi Tzu tegemoet. Toen zij elkaar passeerden begonnen de twee honden met elkaar te vechten. De vrouw probeerde het tweetal uit elkaar te halen. Daarbij raakte zij per ongeluk met haar voet de man. Die trapte vervolgens expres enkele keren hard tegen het been van het slachtoffer en ging er scheldend en tierend vandoor.

De man had een fors postuur, was ca. 1.85 meter lang, kalend bovenop en aan de zijkant grijs haar en ongeveer 55 à 60 jaar oud. Hij was gekleed in een zwarte jas met oranje biezen naast de ritssluiting, droeg een zwarte broek en zwarte laarzen. De man spreekt met een Zeeuws accent. Mensen die de man kennen, eventueel in combinatie met het hondje, kunnen bellen met de politie via 0900 8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Voor wie lezen kan (8-3-2014 om 09:39)
Er staat dus letterlijk dat deze "dame" dus eerst een hond schopt of probeert te schoppen (alsof dat al geen overtreding is) en daarna dus die man een schop gaf (wat ook mishandeling is) en daarna gaat zij dus het slachtoffer spelen ? en wie geloofd dat ?
Emancipatie (8-3-2014 om 09:27)
Ik ben in tegenstelling tot het "zielige vrouwtje" WEL geemancipeerd dus ik zeg : waar twee vechten... i.p.v. dat seskistische gejank en zielige aanstellerij. ik denk dat dan iedereen wel zijn gedachten er over op kan maken als men zich zo belachelijk gaat aanstellen.
Jan (8-3-2014 om 08:51)
BESCHERM DE DIEREN VAN DE BEESTEN !! EN DE MENSEN DIE HOOG ACTEREN ,PRESTEREN ZELF GEEN ENE REET
piet (8-3-2014 om 08:29)
Mensen moeten eens beginnen met hun honden op te voeden. Of het nu de Shi Tzu is die agressief werd of de andere hond... Jan zegt dat de baasjes als pibulls vechten, maar dit is weer zo'n slap vooroordeel! ik heb zelf een pitbull en die is gewoon in staat agressieve honden te negeren. Het is vreselijk irritant wanneer je een andere hond passeert die gelijk agressief wordt en waar het baasje volledig de controle kwijt is. Ook ik erger me daar ontzettend aan en kan me voorstellen dat iemand zijn geduld verliest, ook al praat ik dat gedrag niet goed. Voed je hond op en de hond en baas kunnen meer genieten van een wandeling en van elkaar!!
ger (8-3-2014 om 08:05)
Mensen moeten de dieren ook niet uit de natuur halen en er zogenaamde huisdieren van maken. Dierenliefhebbers noemen ze zich dan maar het zijn juist dierenmishandelaars. Gewoon de dieren in de natuur laten en die beschermen dan ben je pas een echte dierenliefhebber. De "huisdieren" zijn gemaakt omdat de mens zich machtig voelt en daardoor een soort van aanzien, en als je dan ruzie heb over die dieren dan komt het agressieve naar boven want "het is van mij". Mensen leer het nu eens bescherm de natuur en daarin de dieren ! ! !
hondeneigenaar (7-3-2014 om 23:39)
Als je weet dat je hond uitvalt naar andere honden (of mensen) hou dat beest dan aan de lijn. Is dat nou zo moeilijk?
Cookie-instellingen beheren