Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Vrouw mishandeld door man met hondje

Toegevoegd: 07-03-2014, 14.39 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Afgelopen woensdag is een 54-jarige inwoonster van Goes aan de Golda Meirstraat in Goes mishandeld. De politie is een onderzoek gestart.

Rond 12.30 uur liet de vrouw haar honden uit in het park achter de Golda Meirstraat. Een nog onbekende man liep haar met een bruin wit hondje van het ras Shi Tzu tegemoet. Toen zij elkaar passeerden begonnen de twee honden met elkaar te vechten. De vrouw probeerde het tweetal uit elkaar te halen. Daarbij raakte zij per ongeluk met haar voet de man. Die trapte vervolgens expres enkele keren hard tegen het been van het slachtoffer en ging er scheldend en tierend vandoor.

De man had een fors postuur, was ca. 1.85 meter lang, kalend bovenop en aan de zijkant grijs haar en ongeveer 55 à 60 jaar oud. Hij was gekleed in een zwarte jas met oranje biezen naast de ritssluiting, droeg een zwarte broek en zwarte laarzen. De man spreekt met een Zeeuws accent. Mensen die de man kennen, eventueel in combinatie met het hondje, kunnen bellen met de politie via 0900 8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (7-3-2014 om 18:26)
Nog een mazzel dat hij haar niet in de brand heeft gestoken... misselijke vent is dat. Inderdaad @Jeroen vastbinden en zijn eigen hondje in z'n ... laten bijten.
Jan (7-3-2014 om 18:17)
Dit is nogal een raar verhaal en die mensen kunnen elkaar niet en elkaar niet eerder gezien toevallig?maar het is wel leuk want de honden lijken veel op hun baasjes die vechten zelf als pitbulls ,wat hebben we toch grappige mensen in Nederland en dan nogal op die leeftijd maar dat maakt ook niets meer uit vechten tot het einde en de hondjes hebben of mankeren niets ,en de zielige eigenaars hebben beide een zere poot
v.d. Horse (7-3-2014 om 17:59)
@Jeroen: Aan dit verhaal zit 2 kanten en voor zover ik mag en kan oordelen is de vrouw in kwestie echt niet zo onschuldig zoals hierboven is omschreven geschreven. Dus even op je woorden letten voordat je wat schrijft.
W (7-3-2014 om 17:52)
Zelf was ik getuige hiervan aan de telefoon met de man, het verhaal zit zeker anders in elkaar. Zij kon geen baas over haar honden en 1 van de 2 beet het hondje in de nek. De man gaf de grote hond een schop toen kwam het kleine hondje vrij. De vrouw schopte de man 2 keer bewust, de man schopte de vrouw uit reactie terug!!!! Zelf verdediging dus!!!!! En inderdaad hou je honden dicht bij je als je passeert zodat ze geen anderen aan kunnen vallen!! Vrouw heeft dus de man mishandeld!!! Je moest eens horen wat de vrouw allemaal gilde en schreeuwde
anja (7-3-2014 om 17:48)
Die 2 vechtende honden kun je toch makkelijk uit elkaar halen door ze weg te trekken? Of.... liepen de honden weer eens los (ben ik zo bang van )
jeroen (7-3-2014 om 15:01)
Hier hebben weer zo grote held,die een vrouw mishandeld. Zulke mannen moeten ze aan een schandpaal binden en op de markt neer zetten,zodat ze bekogeld kunnen worden met rotte appels en eieren.
Cookie-instellingen beheren