Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw mishandeld door man met hondje

Toegevoegd: 07-03-2014, 14.39 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Afgelopen woensdag is een 54-jarige inwoonster van Goes aan de Golda Meirstraat in Goes mishandeld. De politie is een onderzoek gestart.

Rond 12.30 uur liet de vrouw haar honden uit in het park achter de Golda Meirstraat. Een nog onbekende man liep haar met een bruin wit hondje van het ras Shi Tzu tegemoet. Toen zij elkaar passeerden begonnen de twee honden met elkaar te vechten. De vrouw probeerde het tweetal uit elkaar te halen. Daarbij raakte zij per ongeluk met haar voet de man. Die trapte vervolgens expres enkele keren hard tegen het been van het slachtoffer en ging er scheldend en tierend vandoor.

De man had een fors postuur, was ca. 1.85 meter lang, kalend bovenop en aan de zijkant grijs haar en ongeveer 55 à 60 jaar oud. Hij was gekleed in een zwarte jas met oranje biezen naast de ritssluiting, droeg een zwarte broek en zwarte laarzen. De man spreekt met een Zeeuws accent. Mensen die de man kennen, eventueel in combinatie met het hondje, kunnen bellen met de politie via 0900 8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
klopper (7-3-2014 om 23:25)
Weet vrouw Thieme hier al van, betreft hier dieren in vele vormen!!!
Renata (7-3-2014 om 22:27)
Ik geloof dat hier iemand lekker het slachtoffertje speelt. Die andere meneer moet zich gewoon melden en zijn kant van het verhaal doen. En evt. aangifte doen tegen dat vrouwtje dat hem 'per ongeluk' raakte. Mij lijkt dat je een Shit Tzu niet los hoeft te schoppen.
Een vrouw (7-3-2014 om 22:21)
iedereen roepen dat de vrouw zo onschuldig is,maar grote hond bijt kleintje in zijn nek is zeer aannemelijk en man schopt grote hond ( die aan een lange lijn liep en de vrouw kon hem niet houden)om zijn kleine hondje (Die zeer kort aan de lijn werd gehouden) te redden, is zeer aannemelijk, vrouw schopt man om wille van haar hond, is zeer aannemelijk,man schopt vrouw terug is ook zeer aannemelijk,en man schopt harder dan vrouw is ook zeer aannemelijk, in mijn ogen vrouw was fout,had haar hond beter bij moeten houden. leuk zo;n verhaal van 1 kant ,hopelijk trapt de rechter er niet in als er een zaak van komt, Dus een vrouw mag wel iemand mishandelen??? En de mag niet voor zich op komen??
ezel (7-3-2014 om 21:29)
pfff honden, ook die happen naar elkaar net als de mensen.....de 1 heeft er 1 de ander heeft 3 of 4, en het liefst zo een showhond, waarvan hun die mooi vinden, en geven mekaar de schuld bij een scheldpartij tussen blaffende honden.
lion (7-3-2014 om 20:46)
triest figuur pfff grote jongen hoor,pak een flinke vent,
daantje (7-3-2014 om 19:31)
gewoon je gedierte/ ongedierte aangelijnd bij je houden dan gebeurt er niets!! sommige zijn daar te goed voor! dus geen dier waard
Cookie-instellingen beheren