Weerbericht:
Bewolkt en perioden met (mot)regen. Morgen geleidelijk opklaringen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Fietser omgekomen in Terneuzen

Toegevoegd: 28-03-2014, 16.09 uur - Update: 28-03-2014, 16.53 uur
Foto 7 van 20

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cor Utrecht (30-3-2014 om 20:52)
Ray, allereerst gecondoleerd met het verlies van uw broer. Als vrachtwagen chauffeur en vriend van de betrokken chauffeur (en zelf ook al eens betrokken bij een dodelijk ongeval) kan ik melden dat de betrokken chauffeur helemaal kapot is van het gebeuren. Ook al kun je er niets aan doen. Ook nu is gebleken dat het slachtoffer gevallen is, en hierdoor is de chauffeur voor zijn leven getekend. Voorlopig zal hij moeten revalideren om dit te boven te komen. Mijn vriend moet verder leven met het feit, dat hij iemand onder zijn truck heeft gehad die het leven heeft gelaten. Ook dit verhaal heeft weer alleen maar slachtoffers....... sterkte voor iedereen die dit heeft moeten aanschouwen. "drank maakt meer kapot, dan je lief is....."
Michel (30-3-2014 om 10:46)
Bij het lezen van de reacties werd ik steeds kwader, wat zijn er toch lompe reacties bij, geschreven door personen die totaal niet weten waar ze het over hebben bijvoorbeeld, ze halen de Rotonde erbij ( als je de fotos ziet is het daar helemaal niet gebeurd, vrachtauto reed richting stoplichten (gelezen in de reactie PZC) dit klop ook niet, vrachtauto´s weren en gaat zo maar door dus al met al lompe reactie´s Sterkte voor allen die dit vreselijk ongeluk zien hebben gebeuren zo ook de Nabestaanden van het slachtoffer en zeker de chauffeur van de vrachtauto
ikke (29-3-2014 om 13:38)
Ray en familie veel sterkte. Dapper dat je zelf een bericht online hebt gezet. Veel mensen hebben het hier over de verkeersituatie wat er niets toe doet. Onnodig,iedereen heeft altijd een mening klaar. Nogmaals sterkte aan alle naasten.
anoek (29-3-2014 om 13:27)
Veel sterkte aan de nabestaanden, vrachtwagenchauffeur, hulpverleners en alle getuigen. Het is echt verschrikkelijk wat er is gebeurd. Rust zacht lieve Leonard.. we zullen je missen!
Jenne (29-3-2014 om 13:07)
Sterkte aan de nabestaanden, chauffeur, hulpverleners en mensen die het hebben zien gebeuren. Voor allen die speculeren en commentaar leveren, een beetje kortzichtig allemaal. We zijn allemaal mensen en ongelukken gebeuren. Er is iemand overleden en dat is al triest genoeg. En om dan nog zulk commentaar neer te zetten is totaal respectloos. Ray, respect dat je het hier neer hebt kunnen zetten, sterkte voor jou en je familie!
bianca (29-3-2014 om 11:08)
wat er gebeurt is is erg genoeg,drank op of niet....mag je dan zo aan je eind komen?? beetje kortzichtig ist niet!! heel veel sterkte aan de nabestaanden en de chauffeur,dieptriest. Leo rip...we zullen je missen