Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 52 km

Boetes bij mobiele controle op A58

Toegevoegd: 24-04-2014, 10.40 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Tijdens mobiel verkeerstoezicht door een onopvallende politieauto op de A58 zijn woensdag diverse boetes uitgedeeld.

Het Team Verkeer van de politie surveilleerde gedurende de dag met een onopvallende auto op de A58 tussen Goes en Roosendaal. Daarbij controleerden zij ondermeer op het richting aangeven bij het wisselen van rijstrook. Controle op het naleven van deze gedraging is als speerpunt aangemerkt omdat het tot irritatie en gevaar op de snelweg leidt.

Bij zes bestuurders werd gezien dat zij herhaaldelijk en over lange afstand geen richting aangaven bij het wisselen van rijstrook. Zij kregen een proces verbaal en uitleg over de gevaarzetting. Daarnaast werden nog boetes uitgedeeld voor te hard rijden en het niet handsfree bellen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (24-4-2014 om 14:53)
Geen kul boetes maar echte boetes voor het niet naleven van de verkeersregels. Trouwens de gemiddelde oom agent kan ook nog wel een opfriscursus gebruiken.
Hans (24-4-2014 om 14:48)
Alsof ze niets beters te doen hebben. Het is weer zoeken naar geld, omzet en winst voor de overheid. Dit is geen straf, dit heeft niets te maken met veiliger maken van de weg. Je kan ook mensen waarschuwen. Ik zie genoeg politie auto's die geen richting aangeven te hard rijden etc. Mee eens dat het irritant is, maar dit slaat werkelijk nergens meer op.
Laurent (24-4-2014 om 14:27)
Goeie aktie van de politie, doen ze ook eens wat goeds. Want er rijden nog teveel mensen te hard en ook richting aangeven doen de meeste mensen nog steeds niet en dat is erg irritant. Dus ik zou zeggen politie doe dit vaker of dagelijks dan helpt het misschien. zo maar 1 keer heeft geen enkele nut. Ga boeven vangen, stop daar eens mee met die rare opmerking.
Tom (24-4-2014 om 14:14)
@stevie:ik hoop dat hun een ongeluk krijgen... Volgens mij spoor jij niet
Onbekend (24-4-2014 om 14:11)
@stevie: ik hoop dat hun een ongeluk krijgen... Volgens mij spoor jij niet helemaal
taxi (24-4-2014 om 14:09)
Deden ze dat dan zelf ook maar eens....
Cookie-instellingen beheren