Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 41 km

Boetes bij mobiele controle op A58

Toegevoegd: 24-04-2014, 10.40 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Tijdens mobiel verkeerstoezicht door een onopvallende politieauto op de A58 zijn woensdag diverse boetes uitgedeeld.

Het Team Verkeer van de politie surveilleerde gedurende de dag met een onopvallende auto op de A58 tussen Goes en Roosendaal. Daarbij controleerden zij ondermeer op het richting aangeven bij het wisselen van rijstrook. Controle op het naleven van deze gedraging is als speerpunt aangemerkt omdat het tot irritatie en gevaar op de snelweg leidt.

Bij zes bestuurders werd gezien dat zij herhaaldelijk en over lange afstand geen richting aangaven bij het wisselen van rijstrook. Zij kregen een proces verbaal en uitleg over de gevaarzetting. Daarnaast werden nog boetes uitgedeeld voor te hard rijden en het niet handsfree bellen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mike (24-4-2014 om 13:31)
Zeer goede actie ! Laatst bijna op de achterkant van de Delta terecht gekomen, omdat deze geen richting aangaf.. Had het geluk dat er geen auto achter mij zat anders had het makkelijk een kettingbotsing kunnen veroorzaken. Levensgevaarlijk !
jaap kallewaard (24-4-2014 om 13:28)
Komen die mensen toch lekker naar noord beveland,daar mag alles en nooit controlles kan gewoon met hoge snelheid door de dorpen geen enkel probleem denk ik Staan wel borden 30km maar word maar door enkelen naar gekeken denk ik.
Elly (24-4-2014 om 13:26)
Ze mogen geen boeven vangen omdat hun grote baas zelf een boef is,en ze weten ook niet hoe dat moet.
max 106 (24-4-2014 om 12:46)
Weer een top actie ga nou eens echte boeven vangen In plaats van iemand die even op zijn telefoon kijkt of richting vergeet aan te geven vind dit weer zielig van de politie
patatje (24-4-2014 om 12:15)
@ Stevie: Had mijn vrouw laatst ook. Ze reed de maximum snelheid en het politiebusje was zo groot dat ze in haar spiegel alleen nog de koplampen en de gril zag!!! (kost ons al gauw 200 euro zo'n geintje) Volgens mij doen ze het met opzet om je te hard te laten rijden en zo geld te vangen. Zelf zou ik het anders oplossen: Met de linkervoet even de rem aantikken en hopen dat ie zo schrikt dat ie van de weg afvliegt of poot van het gas en de minimum snelheid gaan riijden! Idioten!
Ik (24-4-2014 om 12:08)
Eindelijk, ik irriteer me mateloos aan het niet richting aangeven. lijkt wel of dit steeds meer wordt.
Cookie-instellingen beheren