Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 68 km

Boetes bij mobiele controle op A58

Toegevoegd: 24-04-2014, 10.40 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Tijdens mobiel verkeerstoezicht door een onopvallende politieauto op de A58 zijn woensdag diverse boetes uitgedeeld.

Het Team Verkeer van de politie surveilleerde gedurende de dag met een onopvallende auto op de A58 tussen Goes en Roosendaal. Daarbij controleerden zij ondermeer op het richting aangeven bij het wisselen van rijstrook. Controle op het naleven van deze gedraging is als speerpunt aangemerkt omdat het tot irritatie en gevaar op de snelweg leidt.

Bij zes bestuurders werd gezien dat zij herhaaldelijk en over lange afstand geen richting aangaven bij het wisselen van rijstrook. Zij kregen een proces verbaal en uitleg over de gevaarzetting. Daarnaast werden nog boetes uitgedeeld voor te hard rijden en het niet handsfree bellen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Achiel van 't Hof (24-4-2014 om 11:56)
Eindelijk boetes voor het niet richting aangeven! Meer meer meer! Ergernis nummer 1 zeker bij mensen die bij het verlaten van een rotonde geen richting aangeven zodat je weer voor piets snot staat te wachten.
Stevie (24-4-2014 om 11:32)
Goed bezig en dat meen ik serieus!! ik haat het als mensen,veel te hard rijden, bumper kleven of helemaal geen richting aangeven! maar ja die mensen denken alleen maar aan zichzelf... ''wij mogen doen wat we willen op de wegen want we betalen ons al scheel aan wegenbelasting, dus dan hou ik me ook niet aan de regels'' dat zeggen zij dan, de idioten!! Ik hoop ook altijd dat ze een ongeluk krijgen, maar ja bij zulke gebeurt dat natuurlijk weer niet :( Ik had gisteren zelf zo'n bumper klever. ik reed de toegestaande snelheid, het was donker dus niet goed te zien maar toen er wat lantaarnpalen kwamen zag ik uiteindelijk wat voor auto het was, het was gewoon een politie auto! de idioten!!!
wendy (24-4-2014 om 11:22)
Goeie aktie...geen richting aangeven is zeer irriant...zeker ook op rotondes,geldt trouwens ook voor fietsers tis een kleine moeite toch?
Paul Bartlett (24-4-2014 om 11:17)
Ga boeven vangen man!!
Cookie-instellingen beheren