Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Meisje verkracht in Oost-Souburg

Toegevoegd: 27-04-2014, 23.37 uur - Update: 28-04-2014, 15.07 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - In Oost-Souburg is zondagavond een meisje verkracht. Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt.

Het meisje, waarvan nog geen personalia bekend zijn gemaakt, werd rond 22.00 uur door twee mannen verkracht. Dat gebeurde op het Koopmansvoetpad. Dit fietspad loopt tussen Groot Abeele en Oost-Souburg. Het zedendelict vond plaats aan de zijde van Groot Abeele.
 
De mannen zouden op scooters hebben gereden en droegen bivakmutsen. Ze zouden het meisje, dat over het fietspad fietste, hebben ingehaald en vervolgens tegen de grond hebben gewerkt. Bij een veldje achter de Spaarnestraat werd het meisje vervolgens verkracht.
 
Na de melding heeft de politie een deel van het fietspad afgezet. Een technisch rechercheur heeft ter plekke, gehuld in een wit pak, sporenonderzoek gedaan. De situatie is vastgelegd op foto's en ook is de plaats onderzocht waar de verkrachting plaatsvond. Wat het onderzoek heeft opgeleverd is nog niet bekend.

Over dit onderwerp is een recenter artikel verschenen:
- Slachtoffer verkrachting 14 jaar oud (28-04-2014)


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Geschokt (28-4-2014 om 06:50)
Wat verschrikkelijk, heel veel sterkte voor het meisje ! @E Muller: inderdaad, in sommige gevallen is de doodstraf een uitkomst. Als de daders gepakt zijn en ( hopelijk voor lange tijd) achter de tralies gaan, kost het de belastingbetaler een hoop geld.
wim (28-4-2014 om 06:41)
Ja ook dat ontgaat niet in zeeland waar ook zulke gemene laffe streken worden gedaan, ik hoop en wens dat ze snel opgepakt worden en een operatie moeten ondergaan waardoor zo iets tot verleden behoort, veel sterkte voor dat meisje
Goesenaar (28-4-2014 om 05:50)
Of het nou Marokkanen, Turken, Surinamers, Nederlanders, Chinezen of Wit-Russen waren deze jongens moeten uiteraard opgespoord en gestraft worden. Verkrachting is een ontzettend naar misdrijf. Laten we ons focussen op het weren van verkrachters tuig uit onze steden i.p.v. minderheden een slechte naam toedienen zonder dat daar enige aanleiding tot is. Sterkte aan het slachtoffer, niemand verdiend het om iets dergelijks mee te maken.
@voorkom roddels (28-4-2014 om 05:00)
Ik denk dat het slachtoffer een zorg zal zijn wie het geweest is... Ze heeft geen leven meer, daar zal ze dagelijks mee geconfronteerd worden. HEEL VEEL STERKTE!!
wittewijk (28-4-2014 om 04:38)
dus dit spreek je als twee vrienden met elkaar af? effe een meisje pakken samen? dit moet vanaf nu klaar zijn ze zullen gepakt worden en iedereen zal het dan weten.want dit kan niet langer, bepaalde jeugd is doorgedraaid niks stoer en nee niet crimineel of gangsters wat ze zelf wel denken ze hebben niks kunnen niks en zijn ziek kijken altijd kwaad nergens geen interesse in geen respect voor ouderen en of meisjes kinderen niks. en er lopen er veel rond hier. laf zijn ze en we moeten er wat aan doen en niet morgen.
willem77 (28-4-2014 om 04:29)
er is maar EEN straf voor dat tuig: castreren zonder verdoving. wat een zielige figuren, met z'n 2en nog wel. ik hoop dat het meisje geen levenslang trauma overhoud. ik wens haar veel sterkte.
Cookie-instellingen beheren