Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Vogels uit boom geschoten in Goes

Toegevoegd: 09-05-2014, 09.43 uur
Door: Roland de Jong

GOES - In Goes is vermoedelijk iemand actief die met behulp van een luchtbuks vogels doodschiet. De afgelopen tijd zijn al tientallen dode dieren aangetroffen. Dat meldt de politie.

Volgens de politie zijn de vogels aangetroffen in de groenstrook bij de kruising van de Nachtegaallaan en de Reigerstraat in Goes-Oost. Uit onderzoek blijkt dat de vogels vermoedelijk met een luchtbuks uit de boom zijn geschoten. Er zijn al zeker 50 vogels gevonden.

De politie vraagt mensen die meer informatie hebben te bellen met 0900-8844. Als een verdachte situatie wordt waargenomen mag ook het alarmnummer 112 gebeld worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A de Laar (10-5-2014 om 17:33)
Wie heeft hier gelijk? De een heeft last van de vogels die alles onderpoepen en wil ze het liefst neerschieten, de ander vind dat weer zielig en zegt foei dat mag niet, als die nu eens alles schoonmaken wat die lieve vogeltjes onder hebben gescheten is iedereen tevreden......... toch???
Pippa (10-5-2014 om 15:38)
@anti-kauw, enkel al uit uw antwoord maak ik op als pedagoog ,dat u nog heel wat te leren heeft ,ik zou er maar gauw aan beginnen,een beetje fatsoen en moraal is nooit weg.Einde discussie.
Geert (10-5-2014 om 15:36)
hulde aan deze schutter. Laten we vooral beginnen met het opruimen van de zwarte vogels. Mochten deze opraken dan weet ik nog wel andere zwarte zaken die opgeruimd kunnen worden. Die zitten er overigens ook genoeg in de Goese Polder
par (10-5-2014 om 13:11)
De halve gare die vinden dat die beesten uit de lucht/boom geschoten worden moetten zich maar eens laten na kijken! Stelletje gekken! Naast die dierenbeulerij is er daar ook nog een basis school. Als mr of ms de top schutter zijn/haar dag niet heeft en een kind raakt (of een andere omstander) is het hek van de dam. In de PZC staat dat er omstanders zijn geweest die het schietten en herladen hebben gehoord. Met name het herladen is best interesant, om dat dit bijna geen geluid geeft. De schutter moet dan zeer dicht bij zijn geweest, 1 tot max 2 huizen verder lijkt mij (er van uitgaande dat dit van uit een tuin is gehoord). Ik denk dat de politie dat ook wel beseft. Ik hoop dat ze die gevaarlijke gek snel pakken!
Gert (10-5-2014 om 09:51)
Wat erg! Ik ben al altijd gefascineerd door vogels.
piet (10-5-2014 om 09:20)
Ook hier in de goese polder veel overlast van grote vogels zoals meeuwen, duiven en kraaien. Nauwelijks nog een mus te zien. Het lawaai en poep is niet fijn meer. Vroeger verhielp de gemeente dat. Oorzaak is de mens. Een aantal bewoners hier dumpen GFT afval en etensresten op het dak van de schuur, en daar komen dan vogels op af die blijven rondhangen. De mensen er vriendelijk op aanspreken helpt niet, wasr ze vandasn komen is het kennelijk normaal. Ook huurstichting of gemeente aanspreken helpt niet. Kennelijk mag GFT afval gedumpt worden zolang het maar niet op straat ligt. Ik keur het niet goed, maar ik begin er wel begrip voor te krijgen dat iemand die vogels afschiet.
Cookie-instellingen beheren