Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Vogels uit boom geschoten in Goes

Toegevoegd: 09-05-2014, 09.43 uur
Door: Roland de Jong

GOES - In Goes is vermoedelijk iemand actief die met behulp van een luchtbuks vogels doodschiet. De afgelopen tijd zijn al tientallen dode dieren aangetroffen. Dat meldt de politie.

Volgens de politie zijn de vogels aangetroffen in de groenstrook bij de kruising van de Nachtegaallaan en de Reigerstraat in Goes-Oost. Uit onderzoek blijkt dat de vogels vermoedelijk met een luchtbuks uit de boom zijn geschoten. Er zijn al zeker 50 vogels gevonden.

De politie vraagt mensen die meer informatie hebben te bellen met 0900-8844. Als een verdachte situatie wordt waargenomen mag ook het alarmnummer 112 gebeld worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kim (9-5-2014 om 21:55)
Wat een domme reakties staan erbij. De mens is slechts een zoogdier. Helaas veel dommen onder ons. Een mens is niks meer dan ieder ander Levend wezen op aarde. Wat een arrogantie. Volledig misplaatst. Ben het volledig eens met het eerder genoemde motto: Leven laten leven!
zeeuw (9-5-2014 om 19:01)
kauwen en ekster en kraaien zijn de criminelen onder de vogels, kleine vogeltjes zie je haast niet meer, gewoon afschieten, die azijn zeikers moet je lak aan hebben
Arjaan (9-5-2014 om 18:36)
Laat die vogeltjes met rust, wat doen ze kwaad. Die persoon heeft zeker niets beters te doen. Hoop dat de Politie deze persoon snel oppakt en, een poosje in een cel mag nadenken over zijn laffe daden. Die halvegek!!!!!!
Gerard (9-5-2014 om 18:03)
Ik lees hier heel veel verschillende reacties, de een voor de ander tegen. Maar ik vraag me af in welke wereld zijn we toch terecht gekomen. Vroeger hadden heel veel mensen een luchtbuks, Voor jongens van een jaar of 16 was het een sport om een luchtbus te hebben en op mussen te schieten en niemand deed er moeilijk over. Dat er nu veel te veel kraaien en kauwen zijn is zeker waar en dan een paar opruimen ach waar doen we toch moeilijk over? Ik lees in één van de berichten over respect voor leven. Mag ik dan ook respect vragen voor ongeboren leven. Er is toch volgens mij duidelijk verschil tussen een vogel en een ongeboren kindje. Dat er duizenden voor de geboorte worden vermoord laten we ons daar eens druk over maken!
keesje (9-5-2014 om 17:41)
Hoog tijd dat die kauwen worden geminimaliseerd. Het is een verschrikking voor de andere vogels die wel "vogelvrij"zijn. Je moet het zien als een etnische zuivering.
antikauw (9-5-2014 om 17:03)
@ pippa, dit zie je helemaal verkeerd, ik ga ieder jaar heel vaak mee op drijfjacht en voor de voet jacht en speciale kraaiendag. en heb wel degelijk oog voor de flora en fauna. ik strooi graan en kippenvoer voor een paar duifjes bij mij achter die bij het kippenhok komen eten. smorgens komt moeder eend met 10 jongen uit de slootkant en tegen de avond heeft meneer kraai er al 7 vermoord. wat ik dan doe is de buks pakken en ik maak daar een einde aan. moeder eend nog 3 jongen en de kraai lekker gegeten voor zijn dood. kauwen is gewoon een grote overlast voor de dorpen evenals de ganzen voor de buitengebieden. gemeente of overheid, legaliseer aub het in stand houden van de flora en fauna op eigen terein. grt
Cookie-instellingen beheren