Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Vogels uit boom geschoten in Goes

Toegevoegd: 09-05-2014, 09.43 uur
Door: Roland de Jong

GOES - In Goes is vermoedelijk iemand actief die met behulp van een luchtbuks vogels doodschiet. De afgelopen tijd zijn al tientallen dode dieren aangetroffen. Dat meldt de politie.

Volgens de politie zijn de vogels aangetroffen in de groenstrook bij de kruising van de Nachtegaallaan en de Reigerstraat in Goes-Oost. Uit onderzoek blijkt dat de vogels vermoedelijk met een luchtbuks uit de boom zijn geschoten. Er zijn al zeker 50 vogels gevonden.

De politie vraagt mensen die meer informatie hebben te bellen met 0900-8844. Als een verdachte situatie wordt waargenomen mag ook het alarmnummer 112 gebeld worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
boertje (9-5-2014 om 10:47)
Ik heb nog veel overlast van kauwen. Waar kun je zo'n luchtbuks kopen?
Michelle (9-5-2014 om 10:35)
Wat een laffe daad om weerloze beesten op die manier de nek om te draaien. Hang de dader zelf maar in de boom en gebruik hem als schietschijf.
Ruud (9-5-2014 om 10:35)
O gaat dat zo, je hebt ergens last van en dan maar gelijk doodschieten. Houd dan maar alle katten en honden die blaffen binnen. Dit is gewoon een dierbuil en sadist. Ook al eens aan gedacht dat er kinderen geraakt kunnen worden door de kogeltjes. Ook zijn dit potentieel toekomstige moordenaars daar zij totaal geen respect voor leven hebben. Uit onderzoek bekend. Erg ziekelijk.
Frans1 (9-5-2014 om 10:20)
Hoor toch nog liever de duifjes dan het veelvuldig geblaf van de ROTweiler van mijn buurman.
J (9-5-2014 om 10:04)
Tsja wordt ook wel een gestoord van roepduiven op het dak
Cookie-instellingen beheren