Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Vogels uit boom geschoten in Goes

Toegevoegd: 09-05-2014, 09.43 uur
Door: Roland de Jong

GOES - In Goes is vermoedelijk iemand actief die met behulp van een luchtbuks vogels doodschiet. De afgelopen tijd zijn al tientallen dode dieren aangetroffen. Dat meldt de politie.

Volgens de politie zijn de vogels aangetroffen in de groenstrook bij de kruising van de Nachtegaallaan en de Reigerstraat in Goes-Oost. Uit onderzoek blijkt dat de vogels vermoedelijk met een luchtbuks uit de boom zijn geschoten. Er zijn al zeker 50 vogels gevonden.

De politie vraagt mensen die meer informatie hebben te bellen met 0900-8844. Als een verdachte situatie wordt waargenomen mag ook het alarmnummer 112 gebeld worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem77 (10-5-2014 om 08:47)
antikauw: zullen we dan ook maar reigers en zeemeeuwen afmaken? want die vreten ook jonge eendjes. en een waterrat lust ze ook graag. deden ze dat niet zou je omkomen in de eenden. moeder natuur regelt het wel--eenden en waterhoentjes leggen niet voor niets zoveel eieren. laat de natuur zijn gang gaan al is het niet leuk om te zien dat een jong eentje wordt opgevreten.
antikauw (10-5-2014 om 08:43)
@ruud: juist je slaat de spijker op de kop. het is de schuld van de mens dat het evenwicht verstoord is, maar die mensen zijn WIJ, de overheid de gemeenten en JIJ en IK. daarom wil ik graag dat dit evenwicht waar we het over hebben gewoon weer in orde gemaakt mag worden door ONS, dat zijn dus ook weer de overheid, gemeenten en jij en ik. draag dus zelf ook een steentje bij in dit geval en mekker niet zo. als je je ogen een klein beetje open doet in de natuur zie je inderdaad dat het 1 en ander verstoord is, GEEN WOORDEN MAAR DADEN. en ja ik heb dus ook al vele kauwen geschoten, en nee ze zijn nog steeds niet uitgeroeid. we zijn op de wereld om voor de schepping te zorgen, laten we dat dan ook doen. grt
willem77 (10-5-2014 om 07:57)
kauwtjes gevaarlijk? heb er jaren eentje gehad. leefde vrij en kwam als ik riep zorgen voor overlast en dus maar afschieten omdat het er teveel zijn?? dan kunnen we meteen beginnen de mensheid uit te dunnen--want die vernietigt de hele aarde en vervuild de zeeën--de oceanen-- kapt de bossen-- vist alles leeg en pleegt roofbouw op de natuur. de dieren waren er eerder dan het veel gevaarlijker mensdier.
wim (10-5-2014 om 07:21)
Wat is dit gemeen om zoiets als vogels dood schieten,als ik s,morgens vroeg bij de dag die opkomt de vogels horen fluiten wat enig om dat aan te horen verschillende vogels zie al insekten en wormpjes in der snavel om de jongen te voeren hier ik uren naar kijken wat mooie dat is,wat moet die persoon veel missen als je daar geen oog voor heb
Bertus (9-5-2014 om 23:59)
Gaat het hier om kauwtjes, kraaien en eksters??? Die kunnen zeker voor ellendige overlast zorgen! Vind zelf ook dat er op sommige plaatsen erg veel zitten. Maar om ze zo af te schieten? Dat gaat me ook wel te ver, een oplossing, ook tegen duiven zou mooi zijn Dat moet toch opvallen ook, of knalt zo een buks niet? En ja er lopen ook overal teveel katten rond, honden moeten aan de lijn, belasting betalen en poep opruimen, maar de katten kakken wel bij de buren en in het openbare groen! En nee die moeten we ook niet afschieten!
Rien quist (9-5-2014 om 23:31)
Vroeger was onze cultuur jagen,vissen en vinken.nu de randstadters hier zijn komen wonen mag dit niet meer .de botsing tussen culturen heeft zich verplaatst naar het platteland.als er niets word gedaan aan kraaien,kauwen e.d zijn er over enkele jaren geen kleine vogels meer over.laten de tegenstanders eens beseffen wat zij hier op het platteland al verziekt hebben.wij als autochtonen beheren deze natuur al eeuwen ,en nu met de inmenging gaat hij naar de knoppen.shame on you!
Cookie-instellingen beheren