Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vogels uit boom geschoten in Goes

Toegevoegd: 09-05-2014, 09.43 uur
Door: Roland de Jong

GOES - In Goes is vermoedelijk iemand actief die met behulp van een luchtbuks vogels doodschiet. De afgelopen tijd zijn al tientallen dode dieren aangetroffen. Dat meldt de politie.

Volgens de politie zijn de vogels aangetroffen in de groenstrook bij de kruising van de Nachtegaallaan en de Reigerstraat in Goes-Oost. Uit onderzoek blijkt dat de vogels vermoedelijk met een luchtbuks uit de boom zijn geschoten. Er zijn al zeker 50 vogels gevonden.

De politie vraagt mensen die meer informatie hebben te bellen met 0900-8844. Als een verdachte situatie wordt waargenomen mag ook het alarmnummer 112 gebeld worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (9-5-2014 om 13:45)
Erg belangrijk de dader te vinden. 'Mensen' die tot zulks in staat zijn, zijn ook in staat om mensen, lees kinderen, de ergste dingen aan te doen. Eens een moordenaar, altijd een moordenaar. Ik zou graag zien wie dit doet, dan doet deze persoon dat nooit meer ! Als je zoveel aggressie in je lijf hebt, ga maar vechten in een ver land. Tegen mensen die er nét zo over denken. Die kunnen zich verweren, dieren niet !
jocelyn (9-5-2014 om 13:14)
Beetje last van vogels?? doe is normaal zeg, mogen die beestjes ook nog leven. Last van, zal wel mee vallen hoor! Die beesten doen meer goed dan kwaad. Ik heb meer last van al die rot katten die overal lopen te schijten en niemand die zijn kat binnenhoud. Terwijl ik een hekel aan katten heb. Sorry, maar ook die ga ik niet neerknallen hoor! Stelletje gekke!
Koos P. (9-5-2014 om 13:08)
Zou idd gewoon moeten kunnen. Hoe vaak ik het wel niet heb...is net de auto gewassen, een half uur later zit er alweer vogelpoep op. En 's ochtends altijd kauwen en kraaien op het dak. Binnenkort ook maar eens een luchtbuks aanschaffen, bij de betere dumpzaken zijn die gewoon vrij te koop!
Pippa (9-5-2014 om 13:00)
@antikauw u heeft geen greintje respect ,nog fatsoen!De wereld zit vol van mensen zoals u! Vandaar ook geestelijke verloedering! zeker in ons land Jammer! en zielig!
antikauw (9-5-2014 om 11:27)
goede zaak, enkel als er kauwen en kraaien en eksters geschoten worden. deze vogels verdrijven al de stads vogeltjes en pikken alle eieren kapot. het is een plaag met die kauwen, het zou juist legaal moeten worden om met een buks de terreur vogels kort te houden.en na het doodschieten natuurlijk wel netjes opruimen. vroeger had iedereen een buks en hield zijn eigen tuin bij. tegenwoordig mag er niks meer. dus als het verantwoord gebeurd ben ik een groot voorstander. grt
rijntje (9-5-2014 om 11:07)
leven en laten leven geldt voor dieren ook
Cookie-instellingen beheren