Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongens bekennen zware mishandeling

Toegevoegd: 31-05-2014, 18.41 uur
Door: Roland de Jong

RENESSE - De twee 17-jarige jongens die vanochtend werden opgepakt als verdachte in de zaak rond een zware mishandeling in Renesse hebben een bekentenis afgelegd. Dat meldt de politie.

Het slachtoffer, een 22-jarige man uit Epe, werd vorig weekeinde in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 03.00 uur zwaar toegetakeld op de Hogezoom. Hij liep onder andere kapotte tanden, een gebroken neus en een gebroken oogkas op. Ook heeft hij een hersenschudding opgelopen. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis.

Tijdens het onderzoek kwamen bij de politie twee 17-jarige jongens in beeld als verdachten. Zij zijn afkomstig uit de gemeenten Vlissingen en Schouwen-Duiveland. De twee zijn vanochtend opgepakt en overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. 
De jongens hebben tijdens het verhoor hun aandeel in de zware mishandeling bekend. Volgende week volgt een voorgeleiding aan de Rechter-Commissaris.

De verdachten wordt vermoedelijk poging doodslag/zware mishandeling ten laste gelegd.

Zie ook:
- Arrestaties na zware mishandeling Renesse (31-05-2014)
Buiten bewustzijn na zware mishandeling (26-05-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (1-6-2014 om 08:54)
@weet wel beter... De mishandeling liegt er niet om, als het geen zelfverdediging was spreekt er weinig voor de daders. Ze waren met zijn tweeen op 1, verhaal heeft meerdere kanten zeg je, je bedoeld de klappen kwamen van meerdere kanten. Ook niet ontoevallig, het gebeurde allemaal in Renesse, is ook wel vaker niet waar,,.?
loes (1-6-2014 om 08:44)
Alle kosten en schade worden op hun verhaald, @weetwelbeter maar iemand zo toetakelen dan heb je ze niet op een rijtje, dan zou je beter moeten weten.sommige meppen al als je hoi zegt.gezien de commentaar hier....zijn je mondig zat.
Weetwelbeter (1-6-2014 om 00:42)
Oordelen is erg makkelijk als je de feiten niet kent en er niet bij geweest bent. Hoe erg ook het heeft altijd 2 kanten. En als je die zouden weten zou je je weleens kunnen schamen voor al deze reakties. Waar je ogen niet zijn geweest moet je mond niet praten.
Vanessa (1-6-2014 om 00:16)
20 uur en 12 voorwaardelijk? Toen ik op school zat duurde mijn schoolweek nog langer! Je bent nog erg mild voor ze Zeeuws Meisje. Geef ze maar een dikke 200 uur taakstraf en een forse boete erbovenop. Tuig als dit verdient niet beter. En het nederlands rechtssysteem stelt idd geen moer voor.
marijke (31-5-2014 om 23:25)
@Jan, in welk tijdperk leef jij? 17 jaar en ze zijn op stap in Renesse zoals veel van hun leeftijdsgenoten. Waarom zijn dan gelijk de ouders weer de slechte opvoeders? Deze jongens zijn 17 die houdt je niet meer vanaf 10 uur 's avonds binnen. Deze jongens we orden hopelijk keihard gestraft. De ouders straffen voor iets wat hun gedaan hebben is waanzin.
Tom (31-5-2014 om 22:40)
Goed politiewerk! Hopelijk worden ze gestraft volgens het volwassenenrecht. Als je 17 bent weet je donders goed wat je iemand aan doet als je hem in zijn gezicht trapt!
Cookie-instellingen beheren