Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongens bekennen zware mishandeling

Toegevoegd: 31-05-2014, 18.41 uur
Door: Roland de Jong

RENESSE - De twee 17-jarige jongens die vanochtend werden opgepakt als verdachte in de zaak rond een zware mishandeling in Renesse hebben een bekentenis afgelegd. Dat meldt de politie.

Het slachtoffer, een 22-jarige man uit Epe, werd vorig weekeinde in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 03.00 uur zwaar toegetakeld op de Hogezoom. Hij liep onder andere kapotte tanden, een gebroken neus en een gebroken oogkas op. Ook heeft hij een hersenschudding opgelopen. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis.

Tijdens het onderzoek kwamen bij de politie twee 17-jarige jongens in beeld als verdachten. Zij zijn afkomstig uit de gemeenten Vlissingen en Schouwen-Duiveland. De twee zijn vanochtend opgepakt en overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. 
De jongens hebben tijdens het verhoor hun aandeel in de zware mishandeling bekend. Volgende week volgt een voorgeleiding aan de Rechter-Commissaris.

De verdachten wordt vermoedelijk poging doodslag/zware mishandeling ten laste gelegd.

Zie ook:
- Arrestaties na zware mishandeling Renesse (31-05-2014)
Buiten bewustzijn na zware mishandeling (26-05-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JohnVul hier jouw naam in (31-5-2014 om 19:43)
Wat opvalt: het slachtoffer komt uit EPE, het brute geweld vond plaats in Renesse, de criminele jongeren uit Vlissingen en Schouwen Duiveland en zitten nu vast in Middelburg waar ook hun rechtszaak zal plaatsvinden. Jammer dat Siberiƫ niet in Zeeland ligt, zouden ze daar wat jaartjes kunnen afkoelen. Een minpunt voor de advocaat dat beiden zich niet zelf hebben aangemeld bij de politie: beide jongens hebben bekend, dus nu SNELRECHT als waarschuwing naar andere jongvolwassenen die met dezelfde losse handjes in de uitgaansgelegenheden hun 'vertier' zoeken en andere jongeren een trauma voor hun verdere leven bezorgen. ALLE kosten laten betalen, ambulances, hulpverleners, ziekenhuis, chirurgen, tandarts en vijftif duizend euro smartegeld!
G (31-5-2014 om 19:40)
Ik hoop dat die beide een zware straf krijgen(maar dat zal wel niet ) En dat ze flink kunnen betalen voor de letsels, die ze deze jongen hebben toegevoegd.Dat zal hun leren voor de volgende keer, als ze weer zo iets van plan zijn.
Renata (31-5-2014 om 19:35)
Nogmaals, goed werk politie.
ikke (31-5-2014 om 18:53)
tbs en nooit meer vrij laten
Cookie-instellingen beheren