Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongens bekennen zware mishandeling

Toegevoegd: 31-05-2014, 18.41 uur
Door: Roland de Jong

RENESSE - De twee 17-jarige jongens die vanochtend werden opgepakt als verdachte in de zaak rond een zware mishandeling in Renesse hebben een bekentenis afgelegd. Dat meldt de politie.

Het slachtoffer, een 22-jarige man uit Epe, werd vorig weekeinde in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 03.00 uur zwaar toegetakeld op de Hogezoom. Hij liep onder andere kapotte tanden, een gebroken neus en een gebroken oogkas op. Ook heeft hij een hersenschudding opgelopen. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis.

Tijdens het onderzoek kwamen bij de politie twee 17-jarige jongens in beeld als verdachten. Zij zijn afkomstig uit de gemeenten Vlissingen en Schouwen-Duiveland. De twee zijn vanochtend opgepakt en overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. 
De jongens hebben tijdens het verhoor hun aandeel in de zware mishandeling bekend. Volgende week volgt een voorgeleiding aan de Rechter-Commissaris.

De verdachten wordt vermoedelijk poging doodslag/zware mishandeling ten laste gelegd.

Zie ook:
- Arrestaties na zware mishandeling Renesse (31-05-2014)
Buiten bewustzijn na zware mishandeling (26-05-2014)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (31-5-2014 om 22:26)
17 jaar en dat loopt daar s'nachts rond? die zullen wel geweldige ouders hebben. kunnen ze die niet straffen? steeds meer idioten die maar doen waar ze zin in hebben. wat een toekomst hebben zulke sukkels
mozes (31-5-2014 om 21:25)
Laagvloerse actie, vechters zijn zielige gasten. En het ergste is nog wel, dat ze weten een belachelijk lage straf krijgen. Een advocaat zal er wel een zielig verhaaltje bij halen, en de rechterr zal er wel een taakstrafje aanhangen. Die gasten zijn er met een maandje of twee schoffelen vanaf, maar het slachtoffer heeft er nog jaren last van. En met een beetje mazzel loopt u het kans slachtoffer te worden van deze 2 aankomende criminelen.
Zeeuws meisje (31-5-2014 om 21:13)
Zeker een taakstraf waar van 20 uur en 12 voorwaardelijk omdat ze minderjarig zijn.
optimist (31-5-2014 om 20:34)
Van mij mag dit schorem jarenlang uit de roulatie
R (31-5-2014 om 20:18)
gewoon de daders zelf ff afrossen, weten ze gelijk hoe het voelt.
moi (31-5-2014 om 20:00)
ja hoor... weer een doorverwijzing naar bureau halt... geweldig dat NLse rechtssysteem
Cookie-instellingen beheren