Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 23 km

Spookrijder zwaargewond na botsing

Toegevoegd: 21-08-2014, 14.04 uur - Update: 22-08-2014, 15.29 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Bij een ongeluk op de N57 bij Middelburg is donderdag een bestuurder die aan het spookrijden was zwaargewond geraakt.

Het ongeval vond rond 12.45 uur plaats tussen de afrit van de A58 bij Nieuw- en Sint Joosland en de afslag bij industrieterrein Arnestein. De bestuurder botste met zijn auto frontaal tegen een bestelauto. Deze kwam door de klap op zijn zijkant terecht.

De brandweer is met diverse voertuigen ter plaatse geweest en heeft beide bestuurders uit hun auto bevrijd. De bestuurder van de personenauto is volgens de politie zwaargewond. De bestuurder van het busje raakte lichtgewond. Beide gewonden naar het ziekenhuis gebracht. Bij het ongeval is ook een traumahelikopter ter plaatse geweest.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bart (22-8-2014 om 12:57)
@Jan: Hoe kom je erbij te zeggen dat het niet met opzet is???? Door ooggetuige is gezien dat de blauwe auto zelf op de bus af reed. Deze wilde nog uitwijken, maar de blauwe auto ging mee, dus ik vraag me af hoe "ongelukkig"de samenloop van omstandigheden is. Deze zelfde manouvre heeft hij ook al uitgevoerd bij een auto voor het busje, die heeft hem wel kunnen ontwijken. En wat is er zo onduidelijk daar? Je moet wel heel stom zijn als je tegen het verkeer in de N57 op rijd, hoor. Maar blijkbaar is Jan er één van! Jan, ik maak me boos over mensen zoals jij die van alles op zetten zonder van de goede situatie op de hoogte te zijn! Veel sterkte voor bestuurder van het busje.
jeanette (22-8-2014 om 12:35)
Klopt ik kwam die man met de blauwe auto op de torenweg tegen racde als ren gek botste bijna tegen me op reed snel door richting souburg .
Kees (22-8-2014 om 09:57)
Deze deed het waarschijnlijk wel expres. Ging ook behoorlijk tekeer tegen de hulpverleners dat ze hem met rust moesten laten.
N (22-8-2014 om 07:55)
Hoezo wegbeheerder en overheid? Aan elke kant van een afrit staat een knalgeel bord met een rood rond figuur met een witte balk in. Als je dat bord niet meer ziet staan of niet snapt, en op de snelweg nog steeds niet ziet dat je op de foute kant zit moet je je rijbewijs naar het CBR te brengen en het openbaar vervoer te nemen. Neemt niet weg dat het een ernstige zaak is en de slachtoffers sterkte toegewenst mag worden.
god (22-8-2014 om 01:35)
@jan sorry hoor maar ten eerste vele ouderen moeten ze beter van de weg halen die snappen niet hoe het hededaagse verkeer werkt we zijn in 2014 geen 1940 ; ) en ten 2e aan de velgen te zien van de Peugeot was het geen oudere maar jonger iemand dus in mijn ogen was je reactie beetje raar ; ) grtzz
John (22-8-2014 om 01:32)
Ik stond in de file, na n minuut of 30 waren andere automobilisten het wachten beu en besloten om maar achteruit te gaan rijden en tegen het verkeer in te rijden. Uiteindelijk stond ik samen met n vrachtwagen, wat caravans en een paar autos nog voor de slagbomen te wachten. Politie heeft diverse meldingen binnen gehad, maar heeft geen actie ondernomen. Vvan de meldkamer nog wel te horen gekregen dat bestuurder van de blauwe auto hoogstwaarschijnlijk onder invloed was van drank en/of drugs
Cookie-instellingen beheren