Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
68 files van totaal 273 km

Aanhanger tractor kantelt in Middelburg

Toegevoegd: 10-10-2014, 11.27 uur - Update: 11-10-2014, 09.51 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De brandweer heeft vanochtend in Middelburg gezocht naar mogelijke slachtoffers toen de aanhanger van een tractor met compost was gekanteld. Er werd niemand gevonden.

De tractor reed rond 10.50 uur vanaf Klein Vlaanderen het Seisplein op. Vlak voor de Seisbuitenbrug kantelde de aanhanger van de tractor. De aanhanger en de compost belandden bovenop een veelgebruikt fietspad. De brandweer heeft met prikstokken de hoop mest doorzocht voordat een graafmachine de compost kon opruimen.

Rond 11.55 uur kon ook de aanhanger deels worden opgetild waarna definitief kon worden vastgesteld dat er geen slachtoffers waren. Wonder boven wonder bevonden zich op het moment van het ongeluk dus geen voetgangers of fietsers op het fietspad. Rond het middaguur werden de voorbereidingen getroffen voor de berging. Nog geen kwartier later stond het gevaarte weer op z'n wielen.

Een deel van het Seisplein is vanwege het ongeluk gestremd. De politie zorgt voor een omleiding.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Slikopdeweg (11-10-2014 om 06:59)
De automobilist begripvol? Borden slik op de weg, trekkers met zwaailampen, een bezem wagen en een ochtend met dikke mist. Wat doe je dan? Dan scheur je daar gewoon met 80 voorbij. Doet iedereen dat? Nee, rijden trekkers allemaal te hard? Ook nee. Maar de uitzonderingen verpesten het wel voor de hele sector.
christiaan (11-10-2014 om 01:34)
ik zie jammer genoeg een aantal speculatieve postings voorbij komen. In dit artikel zie ik geen aanleidingen of redenen staan waaruit blijkt wat de oorzaak van het ongeval is. In plaats van met vingertjes te wijzen kunnen we natuurlijk ook blij zijn dat er geen gewonden gevallen zijn.
gheselle (11-10-2014 om 00:38)
ik rij daar dagelijks met brommer de stoplichten stonden op knipperen,er is veel te hard gereden,denk ik zo als ik zo vaak mee maak het is echt een wonder dat er niemand zoals fietsers of voetgangers is geraakt want is echt een druk punt daar en zoals elke dag rij ik daar,maar nu toevallig en gelukkig kwam ik van andere kant en was het net gebeurt:(
rico (10-10-2014 om 21:36)
@ Zeeuw Waarschijnlijk is et zo ! De gene die et allemaal beter weet (zo als ik lees) zit waarschijnlijk hele dagen thuis op de bank zonder enig ervaring !! Kom op doe iets met je leven en ga nie over dingen praten waar je niks van af weet!! MVG
veertje kapoet (10-10-2014 om 21:33)
Om even de leugens de wereld uit te helpen , bij deze combinatie was het veren pakket gebroken dus hoe hard deze chauffeur ook heeft gereden, vroeg of laat ging het toch wel fout.
Johan (10-10-2014 om 20:08)
Misschien in dit geval niet van toepassing maar zo'n 50% van die gasten zit met een telefoon aan het oor !!!!????
Cookie-instellingen beheren