Weerbericht:
Veel bewolking, koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode Meliskerke is vermiste Loes Tevel

Toegevoegd: 03-11-2014, 17.41 uur
Door: Roland de Jong

MELISKERKE - Het stoffelijk overschot dat vrijdagmorgen bij Meliskerke in een sloot werd aangetroffen is dat van de sinds dit voorjaar vermiste Loes Tevel uit Middelburg. Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt.

De 59-jarige Tevel verdween op 28 april in depressieve toestand vanuit haar woonplaats Middelburg. Ze vertrok met haar elektrische fiets. Haar man sloeg alarm toen hij na werktijd thuiskwam en opmerkte dat zijn depressieve vrouw niet thuis was. Het is niet duidelijk hoe laat de vrouw precies van huis ging, maar wel was duidelijk dat zij haar fiets had meegenomen.

Diverse zoekacties naar de vrouw leverden niets op. Er werd onder meer gezocht met een politiehelikopter. Vrijwilligers van de Delta Reddingshonden Groep en Reddingshonden Werkgroep Zeeland zochten half mei eveneens tevergeefs naar de vrouw. Dat deden ze destijds in het park Toorenvliedt, Landgoed Ter Hooge en het voormalige asielzoekerscentrum in Middelburg.

Vrijdag werd nabij de Mariekerseweg in een sloot het lichaam van een vrouw gevonden. Uit het onderzoek bleek al snel dat het stoffelijk overschot al enige tijd op die plaats lag. Ook werd een fiets gevonden. De politie had daardoor al snel het vermoeden dat het ging om Tevel, maar de identiteit van de langdurig vermiste vrouw kon pas definitief worden vastgesteld aan de hand van gebitsgegevens.

Zie ook:
- Vaststellen identiteit kan nog dagen duren (31-10-2014)
Slachtoffer Meliskerke geborgen   (31-10-2014)
Dode gevonden in Meliskerke   (31-10-2014)
Vermiste vrouw nog steeds niet terecht (01-05-2014)
Zoekactie met heli naar vermiste vrouw  (29-04-2014)
Depressieve vrouw vermist in M'burg (28-04-2014)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (5-11-2014 om 07:48)
Na zoveel maanden toch gelukkig gevonden en dan in een sloot als dat niet vroeger gevonden is hoogst waarschijnlijk waar niet veel mensen komen bij deze wensen we de familie veel sterkte toe met het verlies van Loes.
Jaap le Duc (4-11-2014 om 12:31)
Hoe pijnlijk het ongetwijfeld voor de nabestaanden zal zijn is het voor hen gelukkig dat er aan die periode van onzekerheid nu een eind is gekomen. De familie wil ik condoleren en veel sterkte toewensen. Kan iemand me uitleggen waarom de fiets in eerste instantie niet eerder is ontdekt. Die lag m.i. in een filmpje redelijk op zicht. (Het gebied is mij totaal onbekend.)
Patricia Roest (4-11-2014 om 11:49)
Gecondoleerd voor de familie en vrienden van deze mevrouw. Na een lange periode van onzekerheid is daar nu een einde aan gekomen. Helaas niet op de wijze die iedereen gehoopt heeft. Heel veel sterkte de komende tijd.
James (4-11-2014 om 10:31)
Rust zacht lieve Loes!
Vlissingse (4-11-2014 om 09:35)
Eindelijk kan ze weer naar huis. Sterkte aan de familie.
Addie (3-11-2014 om 23:21)
Sterkte voor de fam.Eindelijk is ze gevonden,wensen jullie heel veel kracht met het verwerken.
Cookie-instellingen beheren