Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Ouders vast voor neersteken zedenverdachte

Toegevoegd: 28-11-2014, 20.16 uur
Door: Omroep Zeeland

KRUININGEN - Een 36-jarige inwoner van Kruiningen die verdacht wordt van een zedenmisdrijf blijkt afgelopen maandag te zijn neergestoken. De verdachten zijn een 32-jarige man en 29-jarige vrouw uit de gemeente Reimerswaal. Het zijn de ouders van een meisje dat beweert lastig te zijn gevallen door de verdachte. 

Na de melding van hun dochter zouden de verdachten verhaal zijn gaan halen bij de 36-jarige man. De zedenverdachte werd vervolgens in elkaar geslagen en meerdere keren gestoken met een mes. De inwoner van Kruiningen is niet in levensgevaar geweest.

De woensdag erop hebben de ouders zich gemeld op het politiebureau in Kruiningen. Ze zitten twee weken in voorarrest. Het duo wordt zware mishandeling ten laste gelegd.

De 36-jarige man heeft Kruiningen op eigen beweging verlaten. Een gemeentemedewerker heeft hem overtuigd langere tijd weg te blijven. Tegen de man loopt een onderzoek omdat hij twee kinderen misbruikt zou hebben. In september werd hij opgepakt door de politie Op sociale media ontstond eerder deze week onrust over zijn aanwezigheid in Kruiningen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
m (29-11-2014 om 10:04)
tja dit ga je krijgen in nederland . eigen rechter spelen
pipo (29-11-2014 om 09:44)
Tuurlijk, de slachtoffers worden weer gepakt! This is Nederland remember??!!
JK (29-11-2014 om 09:39)
Schandalig.. !! Blijf met je fikken af van een ander ! En dit geldt zowel voor de man die zedenverdachte is, als zeker ook voor de ouders die het recht in eigen hand genomen hebben! In mijn opinie verliezen zij zo het recht om de verdachte van het zedenmisdrijf berecht te krijgen. Loop nooit als slachtoffer het nederlands recht in de weg. Want dan laat je zien dat je zelf ook de nederlandse wetten minacht.
Joris (29-11-2014 om 09:36)
Ouders graag straffen met de zwaarste strafmaat die mogelijk is. Het gaat om een verdachte, er staat nog niets vast wat strafbare feiten betreft. Heeft hun dochter nu iets aan ze nu ze in de cel zitten? Wat een enorm stomme actie!
Jan de Jong (29-11-2014 om 09:32)
De kindermisbruiker loopt vrij rond en de ouders van het kind die misschien iets over de schreef gingen, zitten twee weken vast!? Die mensen lopen heus niet weg en kunnen best ook thuis de gang van zaken afwachten. Wie zorgt er nu voor hun kind/kinderen?
v.beveren (29-11-2014 om 09:07)
eindelijk gerechtigheid , dit moet veel meer gebeuren....handen af van kinderen, je moet de heren rechters ...Aan Pakken want 10 uur taakstraf is honderd keer te weinig. Pedofielen kei en keihard aanpakken .en niet van die klote uitspraken van die "heren en dametjes rechters" bah.
Cookie-instellingen beheren