Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Toiletpot ontploft door vuurwerk Axel

Toegevoegd: 29-12-2014, 12.27 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - Vuurwerk heeft in een woning aan de Schaepmanlaan een toilet vernield. Het vuurwerk werd door de brievenbus naar binnen gegooid waarna de bewoner het probeerde te doven door het in de toiletpot te gooien. Het ging echter alsnog af en vernielde de toiletpot.

Maandag rond 0.20 uur hoorden de bewoners geluid bij hun brievenbus. Toen de bewoonster poolshoogte ging nemen, zag ze dat er vuurwerk naar binnen was gegooid. Haar vriend gooide het in de wc, maar ondanks die actie ging het af. Daarbij is het toilet volledig vernield. Ook de deur en plafond raakten beschadigd.

De bewoners werden geraakt door rondslingerende stukken van het toilet, maar raakten daarbij niet of nauwelijks gewond. De politie onderzoekt de zaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mayke (30-12-2014 om 14:41)
Je hoort iets sissen, al knap, waarom dan niet de voordeur open en hups vuurwerk de straat op, hoef je het niet eens te pakken maar geef je zo een schop.
Miranda (30-12-2014 om 13:36)
mocht de verzekering toch uitbetalen kan ze eindelijk eens die 418 euro terugbetalen aan me waar ik al bijna 2 jaar op zit te wachten.
Sherlock Holmes (30-12-2014 om 12:05)
Aan dit verhaal zit een luchtje. Er kloppen een aantal zaken niet. Ikzelf persoonlijk zou,, "als" ik het überhaupt al zou hebben opgepakt het door de voordeur terug naar buiten gooien. Mijn 1e ingeving zou niet de wc pot zijn. Als je kijkt naar de tijdsmarge waarin zich alles heeft afgespeeld, had het toilet gespaard kunnen blijven. Als je alle tijd bij elkaar op telt , had de bewoner alle tijd om dit vuurwerk terug naar buiten te gooien. Echter in paniek kunnen mensen anders reageren. Al met al vind ik het een raar verhaal vinden.
Anoniem (30-12-2014 om 11:31)
Zeg Jan, doe eens normaal. Zoiets wens je niemand en als het bij jou gebeurd denk je wel anders. Met legaal en illegaal vuurwerk moet gewoon normaal mee om worden gegaan, en er zijn nog steeds gasten die dat niet kunnen blijkbaar. En het is wel van de bewoners heel erg dom om een knaller in de wc te gooien, want ze hadden met een beetje verstand kunnen nadenken dat het mis kon gaan. ( Zoek maar op Youtube naar *Vuurwerk in de wc*
Karel3 (30-12-2014 om 10:12)
Jonge jonge wat lopen er toch weer heerlijk veel mensen zich druk temaken over vuurwerk. Volgens mij hebben ze meer last van hun eigen drukmakerij dan van het vuurwerk zelf. Prettige jaarwisseling (met lekker veel vuurwerk)
Jonathan (30-12-2014 om 08:52)
Zoals al eerder aangegeven... De dader is hoogst waarschijnlijk de bewoner zelf. Kan nooit dat je iets hoort, en dan nog zoveel tijd hebt om hetgeen in de pot te gooien. Stel, je hebt wel zoveel tijd, hoe stom ben je om het dan op te pakken! Eerste wat ik dacht tijdens het lezen, uit de hand gelopen grapje van de vriend... En dan alle reacties naar de daders... Denk logisch na voordat je je gal gaat spuwen...
Cookie-instellingen beheren