Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Toiletpot ontploft door vuurwerk Axel

Toegevoegd: 29-12-2014, 12.27 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - Vuurwerk heeft in een woning aan de Schaepmanlaan een toilet vernield. Het vuurwerk werd door de brievenbus naar binnen gegooid waarna de bewoner het probeerde te doven door het in de toiletpot te gooien. Het ging echter alsnog af en vernielde de toiletpot.

Maandag rond 0.20 uur hoorden de bewoners geluid bij hun brievenbus. Toen de bewoonster poolshoogte ging nemen, zag ze dat er vuurwerk naar binnen was gegooid. Haar vriend gooide het in de wc, maar ondanks die actie ging het af. Daarbij is het toilet volledig vernield. Ook de deur en plafond raakten beschadigd.

De bewoners werden geraakt door rondslingerende stukken van het toilet, maar raakten daarbij niet of nauwelijks gewond. De politie onderzoekt de zaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jan (30-12-2014 om 08:23)
Ik hoop echt op een massa ongelukken...het zal dan wel gedaan zijn met die troep...Zelfs als er verantwoord mee omgegaan wordt zijn er een boel kleine kinderen en dieren die heel erg angstig worden...van mij mag het maar dan op bepaalde plaatsen zodat iedereen een keuze heeft
Buurtbewoner (30-12-2014 om 01:18)
Dit ruikt meer als een mislukt grapje van de bewoner, Kijk schat.. heb vuurwerk, wat doet dat in de wc pot? Geen mens kan zo hard lopen dat hij sneller is als het lont tenzij hij hem zelf in de hand had met afsteken. Ben benieuwd of de verzekering erin trapt.
wolf (29-12-2014 om 22:24)
dit kan ook een actie geweest zijn vanwege dat er iemand overlaatst in axel met tulbanden langs de deur ging zogenaamd actie van een bakker in axel wat dus niet waar was
t is wat (29-12-2014 om 21:21)
Mensen... sommig vuurwerk gaat 1 januari overdag nog af, als kinderen het van de straat rapen. Hoe het kan? Geen idee.... Het illegale vuurwerk moet veel strenger bestraft worden, ook de verkopers ervan...
piet (29-12-2014 om 20:23)
Patatje als er iemand met een auto word aangereden ga je dan ook zeggen ..Nou zie je dus waarom ze auto's moeten verbieden ? want dan kan je alles wel gaan verbieden. het ligt niet aan het vuurwerk maar aan de mensen die er mee om gaan.net als bij auto's en alles dus!
vuurwerk (29-12-2014 om 20:02)
sterkte voor de bewoners. kan me voorstellen dit vuurwerk te doven, alleen aangezien de schade was het niet verstandig dit op te rapen. als dit vuurtuig was geploft dan was de schade niet te overzien. dit type vuurwerk is waterproef de zogenoemde "cobra" genoemd,wordt te koop aangeboden daar jong en allemaal. dit vuurwerk is levensgevaarlijk. jammer van dit volk dat van dit laffe gedrag het legale vuurwerk op de losse schroeven moet zetten. ik zelf steek al jaren legaal vuurwerk af en tot genoegen van iedereen in mijn buurt. nogmaals sterkte toegewenst voor de bewoners. ik hoop dat de politie deze raddraaiers snel te kunnen inrekenen.
Cookie-instellingen beheren