Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Toiletpot ontploft door vuurwerk Axel

Toegevoegd: 29-12-2014, 12.27 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - Vuurwerk heeft in een woning aan de Schaepmanlaan een toilet vernield. Het vuurwerk werd door de brievenbus naar binnen gegooid waarna de bewoner het probeerde te doven door het in de toiletpot te gooien. Het ging echter alsnog af en vernielde de toiletpot.

Maandag rond 0.20 uur hoorden de bewoners geluid bij hun brievenbus. Toen de bewoonster poolshoogte ging nemen, zag ze dat er vuurwerk naar binnen was gegooid. Haar vriend gooide het in de wc, maar ondanks die actie ging het af. Daarbij is het toilet volledig vernield. Ook de deur en plafond raakten beschadigd.

De bewoners werden geraakt door rondslingerende stukken van het toilet, maar raakten daarbij niet of nauwelijks gewond. De politie onderzoekt de zaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
TAB (29-12-2014 om 17:27)
Goh, vuurwerk is toch leuk he. Iedereen geniet ervan. Stelle klootzakken. GEWOON VERBIEDEN DIT IS GEEN TRADITIE.
Joris (29-12-2014 om 17:20)
Dit had ook anders af kunnen lopen als het in de handen van de bewoner was ontploft... stomme reactie van de bewoner naar mijn idee
J. de Vries (29-12-2014 om 16:17)
Dit klinkt eerder als een domme vergissing van de bewoner zelf.. Denk hier zelf eens goed over na; Je hoort iets, gaat kijken en hebt dan nog "alle" tijd om dit op te rapen (zonder te kijken wat het is) en het in de pot te gooien.. Ik kan u vertellen dat er geen vuurwerk(legaal/illegaal) is met zo'n lang lont
t is wat (29-12-2014 om 16:09)
Wat een klootzakken, zonde dat ik het moet zeggen.... Denk toch eens na bij wat je doet!! Voor hetzelfde geld had het ontploft terwijl er een kind stond of ontploft in de bewoner zijn handen..... Stomme lui.... Hopelijk doen ze dat bij mij niet.... Op wie kunnen deze mensen trouwens hun schade verhalen????? Want de daders zijn zo laf als wat, die vind je nooit....
marcel (29-12-2014 om 15:38)
Hoe haal je het in je botte kop om vuurwerk door iemand z'n brievenbus naar binnen te gooien?!
nel (29-12-2014 om 14:54)
Wat een ramp voor deze bewoner. En wat een ontzettende domme actie van de dader. Ze willen allemaal vuurwerk afsteken. Oke op 31 december om 24 uur zeg ik oke. maar door een brievenbus. en dan vinden ze het gek dat het straks helemaal wordt verboden. Onverantwoord gedrag. !!!!
Cookie-instellingen beheren