Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Toiletpot ontploft door vuurwerk Axel

Toegevoegd: 29-12-2014, 12.27 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - Vuurwerk heeft in een woning aan de Schaepmanlaan een toilet vernield. Het vuurwerk werd door de brievenbus naar binnen gegooid waarna de bewoner het probeerde te doven door het in de toiletpot te gooien. Het ging echter alsnog af en vernielde de toiletpot.

Maandag rond 0.20 uur hoorden de bewoners geluid bij hun brievenbus. Toen de bewoonster poolshoogte ging nemen, zag ze dat er vuurwerk naar binnen was gegooid. Haar vriend gooide het in de wc, maar ondanks die actie ging het af. Daarbij is het toilet volledig vernield. Ook de deur en plafond raakten beschadigd.

De bewoners werden geraakt door rondslingerende stukken van het toilet, maar raakten daarbij niet of nauwelijks gewond. De politie onderzoekt de zaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
voorkom roddels (29-12-2014 om 14:19)
stom wie doet nou zo lul lige actie die mag alle schade betalen wie dit gedaan heb en de persoon mag ook 5jaar de cel in
Michelle (29-12-2014 om 13:54)
Lafbekken om dit te doen. Wie draaien er voor de kosten op?
Van de pot geblazen ? (29-12-2014 om 13:32)
Dat ging dus om wel meer dan een legaal rotje. Ik vind het gewoon een terroristische aanslag. Maar ja, vuurwerk moet maar kunnen vind justitie en dus wordt dit niet vervolgd als een misdaad die snoeihard aangepakt moet worden maar als een kwajongensstreek waar ze geen tijd voor hebben want het is al zo druk met de vuurwerk. Enne, NOOIT brandend vuurwerk oppakken !!!!
stef (29-12-2014 om 13:32)
Dat moet wel een hele lange lont zijn geweest...
Republiek BRU (29-12-2014 om 12:40)
Wat een rare grap je zou het maar over komen zonde van het toilet vindt dat er veel gebeurt op zeeuws vlaanderen, blij dat ik er niet woon
Patatje (29-12-2014 om 12:37)
Nou zie je dus waarom ze vuurwerk moeten verbieden... Gelukkig zijn de slachtoffers niet gewond geraakt.
Cookie-instellingen beheren