Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Invallen na melding vuurwapen

Toegevoegd: 12-01-2015, 21.23 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - In Vlissingen heeft de Regionale Ondersteuningsgroep (ROG) van de politie twee invallen gedaan vanwege een melding dat iemand een vuurwapen bij zich zou hebben.

De invallen vonden vanmorgen vroeg plaats. Eén inval werd gedaan bij een café in de Badhuisstraat. Ook in de bovengelegen appartementen nam het team een kijkje. Op een andere plek in Vlissingen vond ook een inval plaats.

Tijdens de invallen is uiteindelijk niemand met een vuurwapen aangetroffen. Bij de inval in het café werd de deur opengebeukt met een stormram. De schade aan de voorgevel van het pand is inmiddels hersteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jans (13-1-2015 om 17:11)
De beste stuurlui staan altijd aan wal. Als de politie niets had gedaan en er was wel geschoten was er daar weer over gezeurd. Dan krijg je weer de reacties dat ze niet durven. Ik ben benieuwd of de mensen die hier altijd over de politie klagen zelf wel 112 bellen in een noodsituatie; los het dan ook zelf op als je alles beter weet.
T4 (13-1-2015 om 10:43)
Deze mensen van de Politie wagen hun leven voor een schijnloontje. Terwijl iedereen lekker ligt te slapen. Staan deze mensen er voor jou en mij. En dan nog gaan lopen Zeiken triest volk. Tot er wat gebeurt en dan is het weer van waar was de politie.
Alfons (13-1-2015 om 09:43)
Goede actie politie. Goed gedaan jongens.
Kerel (13-1-2015 om 08:39)
Wees blij dat ze hier actie op ondernemem. Voor t zelfde geval hebben we er weer een schietende idioot bij.
J. (13-1-2015 om 08:26)
Beste Vlissinger, U vind dat ze het niet hadden moeten doen en als u was overvallen met dat vuurwapen had u wel geklaagd zeker!
cq (13-1-2015 om 06:58)
Hoe staat het met de terroristen dreiging in zeeland, hoe worden bedrijven gescreend want denkt u wat er op sommige bedrijven de poort in en uit rijd, hebben de heren daar al over na gedacht! Nee moet u zeggen, slaap verder.
Cookie-instellingen beheren