Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Taakstraf voor betasten kleindochter

Toegevoegd: 09-02-2015, 20.24 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft maandag de 68-jarige A. van der P. uit Sint-Annaland veroordeeld tot een taakstraf van 117 uur. Er was 160 uur geëist .

De rechtbank kwam tot een lager vonnis vanwege onder meer het tijdsverloop. Dat leverde een strafkorting van tien procent op. Van der P. werd er van verdacht tussen 2006 en 2009 zijn toen elfjarige kleindochter onzedelijk te hebben betast. Dat gebeurde toen hij met haar op de achterbank van een auto zat.

Tijdens de behandeling van de zaak kwam naar voren dat hij in het verleden ook zijn dochter ontuchtig had betast. Dat werd hem niet tenlastegelegd, omdat de zaak was verjaard.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ddd (10-2-2015 om 04:44)
Blijf het toch bizar vinden. Eerst lees ik 3 artikels over hennep teelt, xtc/amfetamine/ghb dealen en daarna een redelijk coke transportje. Begrijp me niet verkeerd ik vind die straffen niet onterecht aangezien het levensbedreigend en schade aan de maatschappij toebrengt. Maar een lullig taakstrafje voor een minderjarig iemand (god mag weten hoe lang ze betast is) betasten. Dat is gewoon uit den boze. Die vent moet flink gestraft worden.
Jaap (9-2-2015 om 23:40)
Die rechter spoort toch ook niet. 160 - 10 % = werkstraf van 117.
Cookie-instellingen beheren