Weerbericht:
Wolkenvelden, in het zuidoosten zon
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 15 km

Veel rook bij grote brand Lamswaarde

Toegevoegd: 14-02-2015, 22.13 uur - Update: 15-02-2015, 02.15 uur
Door: Roland de Jong

LAMSWAARDE - Aan de Jacobus de Waalstraat in het Zeeuws-Vlaamse Lamswaarde heeft in de nacht van zaterdag op zondag een felle binnenbrand gewoed. Bij de brand kwam veel rook vrij.

De brand werd rond 21.40 uur opgemerkt. Een half uur later werd er opgeschaald naar grote brand wat betekent dat er naast een hoogwerker ook drie blusvoertuigen zijn uitgerukt. Verder is ook een waterwagen ingezet. Er is ook een ambulance met spoed ter plaatse gestuurd.

Rond 22.20 uur was de brand volledig uitslaand. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland woedde de brand in een leegstaand pand. Het pand en een achterliggende schuur stonden al snel vol rook. De brandweer heeft het pand en schuur erachter gecontroleerd laten uitbranden.

De nabluswerkzaamheden zullen nog geruime tijd in beslag nemen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R2 (15-2-2015 om 12:15)
Het heeft nog lang geduurd . Je zou er bijna bang van worden om naast of in de buurt van een horeca gelegenheid te wonen ,die lang leeg staat.
Cookie-instellingen beheren