Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Weer brand in sloopwoning Zierikzee

Toegevoegd: 08-03-2015, 06.54 uur
Foto 11 van 15

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
als de brandweer de boel opknappen (9-3-2015 om 11:28)
de woningstichtingen hebben samen dit jaar al weer 70 miljard bij elkaar geschraapt, van die plannen voor vernieuwing komt maar bitter weinig terecht en ze doen daar zo min mogelijk aan ondanks afspraken met de politiek. de maserati maffia gaat gewoon door en van die 70 miljard zien de huurders echt niets terug behalve een huurverhoging. Persoonlijk ben ik blij dat die decennia geleden beloofde vernieuwing een handje geholpen worden door brand. Dat al die ongeschikt voor bewoning krotten die de miljardair huisjesmelkers maffia verhuren maar eens afbranden. Want die wonen er van in miljonairs villa's en kasten van huizen en leven er een jetset leventje van. Van die "sociale" woningbouw...
Tom (8-3-2015 om 08:28)
Natuurlijk is er sprake van brandstichting! Drie huizen vliegen niet zomaar in brand. Her is wel duidelijk dat de pyromaan weer bezig is. Het wordt tijd dat deze persoon snel gepakt wordt, er zijn al meer dan 20 branden gesticht in anderhalf jaar in Zierikzee. Geeft mij een angstig gevoel.
bertus (8-3-2015 om 07:59)
Gaat goed daar. Zou gaan geloven dat alle slooppanden in Zierikzee af gaan branden. Dit is al eerder geweest, meerdere branden in korte tijd in slooppanden! Vind het zelf niet zo grappig allemaal! De brandweer die uit moet rukten, politie en onderzoek, en alle mogelijke gevaren die er bij komen. Wie dit doet kan ik alleen maar idioot noemen!
Cookie-instellingen beheren