Weerbericht:
Vanmiddag op veel plaatsen zon, lokaal grijs. Vannacht mist
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 6 km

Melding binnenbrand Middelburg blijkt mee te vallen

Toegevoegd: 22-04-2006, 11.32 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

MIDDELBURG - De Stadsgewestelijke brandweer is vanochtend gealarmeerd voor een binnenbrand in Middelburg.

Rond vijf voor elf werd gemeld dat er rook kwam uit het dak van een woning aan de Sint Jansstraat in het centrum van de stad. Daarop werden direct een surveillanceauto en een motorsurveillance van de politie ter plaatse gestuurd.

Ook werd alarm gemaakt voor de tankautospuit 4535 van de vrijwilligerspost aan de Veerseweg in Middelburg en de ladderwagen 4550 van de Stadsgewestelijke hoofdpost aan de Stromenweg, eveneens in Middelburg.

Toen de politie ter plaatse kwam bleek dat alles mee viel. Zodoende werd besloten om alleen de Officier van Dienst 4595 van de Stadsgewestelijke brandweer Vlissingen/Middelburg ter plaatse te laten komen. De tankautospuit en de ladderwagen konden dus binnenblijven.

Na een kort onderzoek kon de Officier Van Dienst weer inrukken.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren