Weerbericht:
Helder, in het noorden ook wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestaties met getrokken wapens Vlissingen

Toegevoegd: 06-05-2015, 00.16 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politie heeft in Vlissingen dinsdagavond laat met getrokken wapens drie personen aangehouden.

Eerder op de avond werd er door agenten een woning aan de Glacistraat in de gaten gehouden. Dit alles vermoedelijk na een melding van iemand met een vuurwapen in de woning. Toen het drietal de woning verliet stormden opvallen en onopvallende agenten naar de verdachten toe. Met getrokken wapens werden zij ingerekend en afgevoerd.

Na de aanhoudingen is de politie ook met getrokken wapens de woning binnen gegaan. Hier werd niemand meer aangetroffen. Meer informatie over het voorval is op dit moment niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wudder (7-5-2015 om 00:13)
Klasse gewerkt!
VIP (6-5-2015 om 18:44)
En zoals gewoonlijk bij een zeer goede actie van de politie geen enkele reactie van de azijnzeikers. Dit filmpje laat maar eens zien dat de politie er wél is om ons burgers veilig te houden en dat ze wel durven! Goed gedaan politie!
Ook een burger (6-5-2015 om 17:50)
@Burger - Het vuurwapen is gevonden !
Burger (6-5-2015 om 09:31)
Hoop dat deze actie niet voor niets is geweest. Er wordt namelijk niets vermeld of deze mannen gewapend waren toen ze werden aangehouden. Verder wordt er ook niet gemeld dat er wapens in dat huis zijn gevonden. Zou triest zijn dat mensen op deze manier aangehouden kunnen worden na één of andere melding van iemand.
Cookie-instellingen beheren